Noaptea Lunga a Filmelor Scurte  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

”Noaptea Lungă a Filmelor Scurte”, pe 28 iunie, la Grădina Botanică București


Cele mai valoroase filme de scurtmetraj din ultimul an se văd la picnic


 


Ajunsă la a 6-a ediție, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, evenimentul-maraton al iubitorilor de cinema în doze mici, va avea loc anul acesta pe 28 iunie, la Grădina Botanică din București. O noapte întreagă în care scurtmetrajele premiate ale anului vor anima un colț liniștit al capitalei, locul perfect pentru evadare urbană.  


 


La Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2014, Grădina Botanică se transformă în sală de cinema outdoor iar cerul liber şi iarba verde vor fi decorul pentru cel mai mare picnic nocturn din București: două ecrane gonflabile, șase ore de filme scurte, muzică și jocuri. Este singura noapte din an în care spectatorii prind răsăritul de soare urmărind  povești cinematografice alături de mii de cinefili. Programul evenimentului din 28 iunie aduce la un loc premiatele din marile festivaluri de film europene și americane: Oscar, Sundance, Berlin, Rotterdam International Film Festival, Aspen ShortFest sau Raindance Film Festival.


 


Noaptea Lungă a Filmelor Scurte e organizată în fiecare vară de ShortsUP, numitorul comun al filmelor scurte și bune din toată lumea. Anul trecut, peste 2000 de spectatori s-au adunat pe iarba Grădinii Botanice din Bucureşti pentru a vedea filme scurte la evenimentul-retrospectivă Best Of ShortsUP. Imagini.


 


Biletele se pot cumpăra în avans prin Eventim la prețul de 30 RON până pe 1 iunie inclusiv și la prețul de 35 RON până pe 27 iunie. Cea mai simplă modalitate de cumpărare este prin sistemul de printare acasă (print @ home) disponibil prin Eventim. Biletele vor putea fi achiziționate și direct la Grădina Botanică, în seara evenimentului, în limita locurilor rămase disponibile.  


 


Consumul de filme scurte și bune e recomandat zilnic, pentru menținerea antrenamentului cinefil și alimentarea inspirației. Scurtmetraje valoroase și selecții tematice de filme găsiți în fiecare zi pe site-ul www.shortsup.ro.