Noaptea Lunga a Filmelor Scurte  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Scurtmetraje premiate şi experimente multimedia la a 7-a ediţie Noaptea Lungă a Filmelor Scurte


Maratonul cinematografic ShortsUP are loc pe 4 iulie în Pavilionul Central Romexpo


 


Pe 4 iulie, ShortsUP prezintă a 7-a ediţie Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoroase producţii cinematografice sub 30 de minute. Lipsite de privirile publicului larg şi de ecranele marilor săli de cinema, scurtmetrajele premiate la Oscar, Sundance, Berlin și Clermont-Ferrand au la dispoziţie o singură noapte din an pentru a-şi exersa magia.


Două spaţii simultane de proiecţie, cinema interactiv, o instalaţie multimedia realizată de artişti video şi ateliere care pun la încercare mintea cinefililor. La a 7-a ediţie, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte mixează scurtmetrajul cu fotografia, muzica și arta video. Emoţiile trăite la unison de mii de spectatori sunt esenţa unei nopţi în care ochiul va fi provocat de medii noi şi lumi neaşteptate. Poveştile aplaudate de marile festivaluri internaţionale vor prinde viaţă pe ecran, pentru a face din filme ceea ce sunt: maşinării de uimire şi inspiraţie. 


Noaptea Lungă a Filmelor Scurte va transforma Pavilionul Central Romexpo în cel mai generos spaţiu de joacă dedicat scurtmetrajelor şi proiectelor multimedia. De-a lungul a 6 ore de film şi muzică, publicul va avea rolul juriului şi responsabilitatea de a alege cel mai bun film al serii în cadrul competiţiei ShortsUP Audience Award. O platformă digitală de vot va fi disponibilă 24 de ore pentru a testa implicarea şi spiritul critic al spectatorilor.


Biletele pot fi achiziţionate în avans  la preţul de 35 de lei în perioada Early Bird (29 mai – 14 iunie), 40 de lei în perioada Pre-Sale (10 iunie – 3 iulie) şi 50 de lei în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletul include acces la o noapte întreagă cu scurtmetraje premiate, cinema interactiv, instalaţie video şi food-court cu live cooking şi experienţe culinare artizanale.


Detalii despre program în curând pe www.shortsup.ro.


Noaptea Lungă a Filmelor Scurte este organizată în fiecare vară de ShortsUP, numitorul comun al filmelor scurte şi bune din întreaga lume. La ediţia precedentă, evenimentul a adus peste 4000 de cinefili pe pajiştea din Grădina Botanică Bucureşti, pentru un picnic cinematografic nocturn.