Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

O lume pe dos la Brasov

23 noiembrie. Centrul Cultural Reduta

 

Tudor Chirila si Iarina Demian aduc la Brasov “O lume pe dos”, un semnal de alarma tras prin hohote de ras. Trei dintre cele mai importante piese intr-un act din dramaturgia americana vor fi puse in scena pe 23 noiembrie incepand cu ora 19:00 la Centrul Cultural Reduta.

 

Preludiu si Liebestod de Terrence McNally,  Problema de A. R. Gurney Jr. si Naomi in camera de zi de Christopher Durang sunt piesele reunite in cadrul spectacolului “O lume pe dos. Din distributie fac parte Tudor Chirila, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu si Andrei Runcanu precum si Iarina Demian in dublu rol: regizor si actrita.

 

Spectacolul prezinta fara menajamente lumea in care traim, cu problemele ei marturisite si nemarturisite, o lume bolnava de singuratate, in care oamenii recurg adesea la solutii limita fiindca nu isi mai gasesc nici locul, nici linistea, nici  identitatea. Un dirijor celebru, un cuplu de tineri casatoriti, un concert maestro, o sotie si o soprana sunt victimele acestei lumi pe cat de tragice, pe atat de comice.

 

Premiera oficiala "O lume pe dos" a avut loc la inceputul anului la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Pana acum, spectacolul a fost jucat in numeroase ocazii, de fiecare data cu casa inchisa. “M-am gandit ca spectatorii nu trebuie subestimati si nici incurajati sa vina intr-o sala de teatru doar ca sa se relaxeze intr-un fotoliu si sa descifreze din prima clipa o propunere dintre cele mai facile. Adevarata relaxare este aceea de privitor activ si inteligent, care, in cele din urma, decodifica mesajul spectacolului.” Iarina Demian

 

La finalul reprezentatiei spectatorii sunt invitati sa ia parte la o sesiune de intrebari si raspunsuri. Actorii vor intra in dezbatere referitor la problemele lumii pe dos si a modului in care s-a nascut ideea spectacolului. Seara se va incheia cu o sesiune de autografe desfasurata in foaierul Centrului Cultural Reduta.   

 

Biletele pentru spectacol se gasesc online pe eventim.ro, in librariile Humanitas, in retelele de magazine Germanos. Vodafone si Orange precum si la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta. Asadar, pe 23 noiembrie actorii “O lume pe dos” vor prezenta brasovenilor o poveste a carui mesaj ramane viu mult dupa seara spectacolului.

Sponsori / Parteneri