O noapte romantica in hotel de 5 stele  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadouri pentru cuplu - noapte romantica intr-un hotel de 5 stele si experienta spa de lux Cazare cuplu si Welness Dream Spa


Fie ca ai o iubita extrem de pretentioasa, fie ca ai una care se multumeste doar cu prezenta ta in viata ei, conteaza sa ii arati cat de des ai ocazia cat de mult o iubesti. Nu trebuie sa lipseasca dulciurile sau florile in saptamanile “normale”, insa din cand in cand, trebuie sa faci un gest care sa ridice nivelul si sa exprime sus si tare sentimentele tale din ce in ce mai puternice pentru ea. Si fiindca meriti si tu un moment de rasfat, ca idei de cadouri pentru cuplu consideram ca este o varianta buna sa imbini o experienta spa de lux cu o cazare intr-un hotel de 5 stele.


Premier Palace SPA Hotel are solutia salvatoare, ce te transforma in Fat-Frumos pentru Cosanzeana ta. Amplasat intr-un cadru intim, Premier SPA este destinatia perfecta pentru cei care isi doresc liniste si relaxare in mijlocul zgomotosului Bucuresti, oferind o experienta unica de 5 stele, datorita serviciilor de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecaruia, cat si a facilitatilor de ultima generatie. Conceptul de “SPA” a fost definit aici, pentru ca orice metoda de relaxare este perfectionata special pentru tine, pentru a te ajuta sa te relaxezi. Medici si terapeuti cu experienta in infrumusetare, medicina curativa si de recuperare sunt la dispozitia ta pentru un rezultat vizibil intr-un timp scurt. In momentul in care te cazezi aici, ai de ales, pentru tine si iubita ta, intre doua pachete de spa, in functie de varianta ce vi se potriveste mai bine.


Micul dejun este inclus si in plus, oferim si Prosecco sau platou cu fructe, in functie de alegerea facuta.Conteaza foarte mult pentru noi sa te stim sanatos, sa stii sa imbini utilul cu placutul atunci cand faci cadouri pentru cei dragi. Experienta recomandata este fruntasa pe lista de cadouri pentru cuplu, deoarece va ajuta sa va relaxati, sa uitati pentru cateva ore de grijile cotidiene, sa petreceti timp de calitate impreuna si sa creati amintiri frumoase, ce vor ramane in timp.


Detaliile experientei • Cazare in camera dubla in hotel de 5 stele, impreuna cu persoana iubita, cu mic dejun inclus

 • Experienta spa pentru cuplu, in functie de varianta aleasa

 • Prosecco / Platou cu fructe, in functie de varianta aleasa

 • Locatie: Bucuresti, Premier Palace Spa Hotel

 • Experienta pentru 2 persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans) • Survolul in Bucuresti este disponibil in lunile Septembrie-Mai, iar pe litoral in lunile Iunie-August.

 • Este necesar un act de identitate cu poza pentru fiecare participant la zbor.

 • Pentru survolul de Bucuresti este necesara programarea cu cel putin 10 zile lucratoare in avans, pentru obtinerea autorizatiilor de survol.