O zi magica pt.copilul tau -1 persoana  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

O zi magica pentru copilul tau: un spectacol de poveste cu cavaleri si dragoni, tir cu arcul si echitatie 1 persoană


Atunci cand esti copil totul este mai palpitant, procesul descoperirii este fascinant si aventura este piatra de temelie in construirea imaginatiei. Parintele trebuie sa fie cel responsabil pentru cultivarea acestui simt al copilului si sa ii ofere experiente care sa il bucure, dar care sa ii fie si folositoare pe mai departe. Stim ca lista pentru cadouri copii este lunga si uneori nu esti foarte sigur ce anume trebuie sa alegi, insa haide sa iti aratam o aventura de care te vei bucura impreuna cu cel mic – experienta medievala. 


Sigur ai auzit de “Game of Thrones” si chiar daca nu esti fan, stii ce presupune acest tip de experienta: cai, dragoni, zmei, sageti, sabii, domnite, lupi, soimi si lista poate continua. Intr-un decor de poveste din Bucuresti, avem instalat cadrul perfect pentru ca tu si copilul tau sa nu uitati foarte curand spectacolul oferit. Dispunem de 3 variante de show: Samca, Zmeul sau Gigantii. Dupa vizionare, incepe adevarata distractie, pentru ca puteti lua parte fizic la tot ceea ce faceau cavalerii pe vremurile in care razboaiele erau in toi. Sigur ai bifat cu brio un punct important de pe lista pentru cadouri copii.


Imblanziti caii naravasi intr-un curs de o ora de echitatie si deprindeti arta trasului cu arcul intr-o aventura ce nu va va lasa sa va plictisiti. Ziua aceasta impreuna cu cel mic va deveni una dintre cele mai frumoase experiente traite recent si sigur nu va fi ultima de acest fel. Incearca sa deschizi apetitul copilului tau pentru frumos prin starnirea imaginatiei si prin a-i oferi clipe de poveste. Invata-l sa iubeasca natura si sa se simta confortabil incercand lucruri indraznete, de unde are ce invata. Daca ti-a placut ideea noastra, gasesti la rubrica “Iubesc relaxarea” experiente asemanatoare. 


 


Caracteristicile experientei:  • 2 bilete VIP la spectacolul preferat (4 variante disponibile momentan: Petru Cenusa, Samca, Balaurul, Gigantii)

  • Cate 1 ora de echitatie pentru 2 persoane

  • 20 de sageti pentru tir cu arcul

  • Localizare: Bucuresti

  • Voucher electronic personalizat ce contine o detaliere a fiecarei experiente incluse in pachet, precum si mesajul tau special

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Spectacolele se desfasoara in aer liber si sunt dependente de vreme

  • Rezervarile se fac in limita disponibilitatii