On Air Music Awards  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 Bilete la On Air Music Awards


 doar prin Rețeaua Eventim


 


Începând de astăzi, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la cea mai exclusivistă gală a showbiz-ului authoton. On Air Music Awards va avea loc în data de 15 aprilie la Teatrul Național din București, premiind toate categoriile de profesioniști care activează în Industria Muzicală Românească, într-un spectacol grandios, la standarde internaționale. Intrarea se va face pe bază de invitație, singura excepție fiind reprezentată de cele 100 de bilete ce sunt disponibile începând de azi prin Rețeaua Eventim.


 


Cei care doresc să ocupe cele 100 de locuri VIP trebuie să plătească echivalentul în lei a sumei de 100 de euro. Motivul pentru care a fost stabilit acest preț nu ține cu prioritate de numărul limitat de locuri sau de dimensiunea premium a evenimentului, ci de latura sa caritabilă: fondurile obținute prin vânzarea celor 100 de bilete vor fi utilizate pentru achiziţionarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzică din Bucureşti.


 
Star Management lanseaza ”ON AIR MUSIC AWARDS”


 


            Star Management premiaza unii dintre cei mai importanti oameni ai Industriei Muzicale romanesti in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. ”On Air Music Awards” reuneste artisti si oameni care fac posibila aparitia acestora in fata publicului, fiind primul eveniment de acest tip din Romania.


            Initiativa Star Management porneste din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnate personalitati ale scenei muzicale romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce impreuna pe covorul rosu artisti, producatori, regizori, tehnicieni si alti reprezentanti de seama pentru Industria Muzicala romaneasca. Evenimentul va incepe la orele 1900 odata cu aparitia primilor invitati pe covorul rosu, iar Gala propriu-zisa va demara la 2030 si ii va premia pe cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz, alesi dintre cei aproximativ 70 de nominalizati. Peste 1000 de invitati vor asista la un show impresionant incluzand, pe langa premierea propriu-zisa, momente live ce se vor desfasura intr-un decor spectaculos, completand un show care se doreste a fi o celebrare a muzicii romanesti. Dress-code-ul acestei Gale va fi black tie, in spiritul premium al acestui eveniment.


„Prin initiativele sale, Star Management isi doreste sa sustina, sa promoveze si chiar sa formeze profesionisti in industria muzicala romaneasca. De la bun inceput ne-am propus sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate. ON AIR MUSIC AWARDS vine ca un raspuns firesc la transformarile care se produc in showbiz-ul autohton, la faptul ca publicul cere si apreciaza muzica live, la faptul ca artistii, producatorii si impresarii cauta calitatea. Showbiz-ul romanesc se indreapta spre maturitate. Componenta ”show” se face simtita in concertele artistilor mainstream, devenind o preocupare. Posturile de radio ruleaza piesele artistilor cu cele mai multe concerte, lucrurile se misca spre crearea unei industrii autentice. In acest context, ON AIR MUSIC AWARDS devine o necesitate si un raspuns. Premiile acordate profesionistilor din industria muzicala romaneasca, de pe scena si din spatele acesteia, reprezinta o celebrare a muzicii romanesti, de care speram sa se bucure, atat artistii, cat si publicul.”a declarat Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM si Managing Partner al Star Management.


            Gala ON AIR MUSIC AWARDS este cu adevarat semnificativa pentru Industria Muzicala romaneasca, intrucat pune in lumina cei mai importanti ambasadori ai acesteia si recunoaste meritul tuturor reprezentantilor antrenati in promovarea valorilor si calitatii muzicii romanesti. Sustinerea, reliefata de premierea profesionistilor din acest domeniu, are ca scop atragerea si incurajarea noilor talente, in vederea consolidarii imaginii muzicii romanesti. Premiile acordate vor reflecta in totalitate opinia profesionistilor de cel mai inalt rang din industria muzicala care vor alcatui juriul acestei Gale.


 


Cativa dintre cei mai apreciati artisti ai momentului vor urca pe scena On Air Music Awards: Vunk, Vita de Vie, Electric Fence, Corina, Andra, Lala Band, HI-Q, Alina Manole. Alte cateva nume vor fi anuntate in curand.


On Air Music Awards va acorda premii pentru urmatoarele categorii:


1.         Cel mai bun Pop Rock


2.         Cel mai bun Folk


3.         Cel mai bun Rock Alternativ


4.         Cel mai bun Dance


5.         Cel mai bun Hip Hop


6.         Cel mai bun debut


7.         Cel mai difuzat pe youtube


8.         Cel mai cautat artist pe Google


9.         Casa de productie a anului


10.       Compozitorul anului


11.       Cel mai bun Videoclip


12.       Cea mi buna voce masculuina


13.       Cea mai buna voce feminina


14.       Cel mai bun text in limba romana


15.       Cel mai bun live


16.       Artistul anului


17.       Promoterul anului 2012


18.       Ambasadorul anului


19.       Premiu pentru intreaga cariera


Pe langa aceste categorii vor exista si doua premii speciale, acordate de organizatori.


Nominalizarile au fost facute pe baza difuzarilor radio/TV si a propunerilor facute de oameni de radio, jurnalisti, promoteri si case de productie.


ON AIR MUSIC AWARDS este un eveniment organizat de Star Management si sustinut de AQUA CARPATICA, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI si APA NOVA BUCURESTI. ASUS este Premium technology partner. Partener logistic este FIVE’S. Fashion partner este ADINA BUZATU. Gala va fi organizata cu sprijinul SHELTER SECURITY, Hotel INTERCONTINENTAL si 4 POINTS. Partenerii media ai Galei sunt KANAL D, EUROPA FM, STORY, RING, ŞAPTE SERI şi COCOR MEDICHANNEL. PR partner este GALA MANAGEMENT&PR.


Star Management este o companie infiintata in anul 2004 de Anca Lupes si Zoli Toth. in cei 9 ani de existenţa, compania a lansat primul site de booking online din Romania (ImpresarOnline), primul concurs privat de compozitie din Romania (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici si Organizatori de Spectacole, a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internationale din Romania (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima editie Rock The City etc) si s-a ocupat de managementul si promovarea unor nume din prima liga a artistilor romani precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Incepând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociatia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovarii turismului in România – „Pro Istoria Fest”.


Zoli Toth este absolvent al Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, membru fondator al grupului SISTEM si cunoscut activist ecologist, ambasador al unor importante miscari eco sau caritabile, cum ar fi Earth Hour sau Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania.


Anca Lupes este unul dintre cei mai experimentaţi profesionisti ai industriei muzicale din Romania, primul absolvent roman al unui curs Music Business Master Certificate acordat de prestigioasa Berklee College of Music din Boston, SUA si trainer pentru cursurile de Impresar Artistic si Organizator de Spectacole derulate de Star Management. Experienţa sa de organizator de spectacole incepe cu ROckmania Festival (1995), Michael Jackson (1996) si Galele Tele7abc (1995-1997).