original-enigma-voices-1 - Bilete

ORIGINAL ENIGMA VOICES  - Bilete

Detalii eveniment

ORIGINAL ENIGMA VOICES CONCERTEAZĂ LIVE

PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ROMANIA


Trei nominalizări la Premiile Grammy, 120 de milioane de discuri vândute (dintre care peste 100 de aur) și certificări de vânzare a albumelor de platină - aceasta este doar o parte dintre realizările celor de la "Original Enigma Coices". În ciuda acestor cifre, proiectul nu a beneficiat niciodată de apariții în emisiuni live și nici în turnee. "Sadeness", "Return to Innocence", "Gravity of Love" și multe alte hituri vor fi interpretate live de membrii Andru Donalds, Angel X și Fox Lima, ale căror voci vă sunt cu siguranță familiare.Acompaniați de o orchestră și o trupă live, spectacolul va avea o durată de oră și va cuprinde majoritatea hiturilor lor de top - o fuziune de elemente clasice și moderne.


Fondată în anii '80 de un producător român, Enigma a încântat milioane de ascultători cu sunetele lor unice și iconice care sunt incomparabile cu orice altă muzică.

Vânzările record copleșitoare și totuși fețele ascunse, au făcut din Enigma unul dintre cele mai populare și misterioase proiecte muzicale ale ultimului deceniu. Succesul lor a fost o sursă de inspirație pentru mulți artiști și producători.

Spectacolele lor prezintă peste 20 de melodii de pe albume diferite, inclusiv "The Rivers of Belief" de pe primul album "MCMXC A.D" și până la legendarul "Amin" înregistrat pe ultimul lor album "The Fall of Live of a Rebel Angel". Andru Donalds spune că acesta este un spectacol miraculos și o călătorie de neuitat într-o lume vrăjită de sunete și imagini cu versiuni încă nemaiauzite ale unor melodii iconice.