OSS FIGHTERS 5

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

OSS FIGHTERS 5 aduce legendele kickboxing-ului international la Sala Polivalenta

Pe data de 7 Februarie, promoția OSS FIGHTERS aduce la Sala Polivalenta din București o gala de kickboxing la nivel mondial. OSS FIGHTERS organizeaza la acest eveniment un numar de cinci super fight-uri in care vor lupta, printre altii, campionul mondial Amansio Paraschiv, Alexandru Radnev de la Superkombat și Adrian Maxim.

Atracția principiala va fi o piramida la categoria grea unde vor lupta opt sportivi de top. Nivelul tehnic al acestei piramide poate concura cu orice promotie de top din lume și aduce in ring nume mari din lumea kickboxing-ului, cum ar fi Ismael Lazaar, Fabio Kwasi, Giannis Stoforidis, dar și pe Cristian Ristea care a disputat pana in prezent meciuri la cel mai înalt nivel și va reprezenta cu mândrie Romania!

Alături de sportivii ce vor lupta pentru castigarea turneului ‘Gentleman’s Tournament’, vor fi prezenți și antrenori de legenda , precum Mike Passenier (antrenorul lui Badr Hari), Ivan Hyppolite (antrenorul lui Remy Bonjasky) sau Francois Lubbers. De asemenea, presa internațională și-a manifestat interesul pentru aceasta gala, distribuind evenimentul in Olanda , Grecia, Romania si Austria.