Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Un festin de comedie – “Panică la Opera”

Cei mai îndrăgiți actori într-una din cele mai bune comedii ale secolului XX!

 

Vara aduce hohote de râs în București! Comedia “Panică la Operă” se joacă la Cinema Pro, având în distribuție câțiva dintre cei mai iubiți actori ai momentului.

Piesa a debutat în țara noastră anul trecut, în regia lui Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate (serialul “La Bloc”, piesele “Popcorn” şi “Prenumele”, producţia cinematografică “America, venim!”). Din distribuție fac parte: Mirela Zeța (serialul Atletico Textila), Leonid Doni (polițistul din Las Fierbinți), Ecaterina Ladin (Dalida – Las Fierbinți) și Anca Dumitra (Gianina din același serial), Cătălin Babliuc, Monica Davidescu, Mihai Muntenița și Gelu Nițu. Inventivă și originală, piesa stârnește hohote de râs de la un capăt la altul. Un mare tenor italian, supranumit Il Stupendo, este așteptat cu frenezie la Opera din Cleveland pentru a-l interpreta pe Othello. Seara, esențială pentru prestigiul și cariera directorului Operei se transformă într-un coșmar când marele tenor este găsit leșinat în camera de hotel. Directorul îl crede mort și caută rapid o soluție pentu a ieși din teribila încurcătură. Salvarea este însuși asistentul directorului, Max, care va juca rolul tenorului, jucându-l pe Othello. Farsa clasică își urmează firul, personajele intrând și ieșind din încurcături în hohotele de râs ale publicului.  

Spectatorii sunt așteptați la un festin de comedie, în viziunea artistică a regizorului Răzvan Săvescu, care a adaptat piesa “Lend me a Tenor”, considerată “una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX”(Washington Post). Piesa este scrisă de dramaturgul american Ken Ludwig, câstigător a 3 Premii Tony și 4 Premii Drama Desk. Comedia s-a jucat prima dată în West End London (1986) și pe Broadway (1989) cu un succes răsunător. The London Times a numit-o “capodoperă”, iar New York Times, “una din cele două cele mai mari farse contemporane”.