Pasiune si Tango

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pasiune și Tango

Ediția a treia a Stagiunii SalutCULTURA! continuă în luna Aprilie 2020 cu “Pasiune și Tango”.

Marți, 7 Aprilie 2020, Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra și dirijorul italian Roberto Salvalaio prezintă iubitorilor de muzică un concert cu tematică latină. Vor putea fi ascultate celebrele tangouri cu renumitul parfum de Buenos Aires compuse de Astor Piazzolla sau Geraldo Mato Rodriguez, El Condor Pasa din inima Perú-ului, ritmurile dansante din Mexic sau pasiunea din zarzuelele spaniole. Nu vor lipsi celebrele Libertango, Oblivion, La Cumparsita și Uvertura La Boda de Luis Alonso.

Concertul “Pasiune și Tango” va avea loc la Sala Cinema PRO din București între orele 19:00-21:00. 

În pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice București - Gramofon Wine vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.
Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Universitatea Politehnică București, Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice

Parteneri media: Radio Europa FM, Librăriile Cărturești, Media Advertising

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.