PATIMILE LUI HRISTOS - Bilete

Restrange rezultatele cautarii

Locatie

Detalii eveniment

Modificare dată concert Nikodimos Kabarnos “Patimile Lui HRISTOS” - 03 mai 2020

Din cauza situaţiei îngrijorătoare la nivel global și naţional generată de numărul din ce în ce mai mare de pacienţi infestaţi cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unor măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente: „…Sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare, din respect față de public, pentru a reduce potențialele riscuri de sănătate declanșate de actuala criză globală de Coronavirus și pentru a proteja sănătatea spectatorilor, nu anulăm evenimentul, ci doar îl amânăm la o dată considerată în afara riscului de contaminare . Concertul “Patimile Lui HRISTOS”, în interpretarea de excepție a Arhimandritului elen Nikodimos Kabarnos, de la Ateneul Român, a fost reprogramat pentru data de 03 mai 2020, ora 19,00 . Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și vă mulţumim pentru înţelegere ! Biletele achiziționate rămân valabile pentru data de 03 mai 2020.

Vom fi onorați să vă avem alături în Duminica Mironosițelor, la Ateneul Român, uniti în Dragostea și Pacea Lui Hristos, Dumnezeul nostru . Hristos s-a intrupat și a pătimit pentru noi din dragoste nețărmurită și neajunsă, lăsându-ne Pacea Lui . “Muzica bizantină aduce bucuria întâlnirii cu Dumnezeu “ , Arhim. NIKODIMOS KABARNOS