Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Theater du Soleil va prezinta in premiera comedia „ Păzea că vine Apocalipsa” ,  pe data de 17 Noiembrie 2018, ora 19,00 la Teatrul  Bacovia Bacau

Theater du Soleil Entertainment si echipa  spectacolul “Păzea că vine Apocalipsa” va invită să luati parte la comedia noastră savuroasă in patru acte , despre oameni, așa cum se arată ei când se apropie Sfârșitul Lumii: cu temeri și regrete, dorințe și speranțe. Personajele noastre trebuie să descopere în scurtul timp rămas ce vor din toata inima și cu adevarat să facă, sau să găsească răspunsuri pentru întrebările care îi macină. Opt actori cunoscuți și îndrăgiți de dumneavoastră vor da viață acestor eroi simpatici și ciudați, vă vor face să râdeți cu lacrimi de metehnele omenești și poate vă vor inspira să trăiți din plin, măcar pentru 90 de minute ca și cum acestea ar fi ultimele.

Un act ne va arata cum se reasează valorile morale in plina criză. Pentru aceasta vom merge intr-o familie de etnie rromă, divizată de propriile credințe si care in plus se confruntă cu o dilemă izvorată din traditie: de Apocalipsa se taie sau nu se taie calul???

Alt act ne va descrie transformarea vietii de cuplu, a iubirii si a curajului. Poate, oare, sfirsitul iminent sa aducă implinirea iubirii de vis? Poate curajul si daruirea sa transceandă apocalipsa? Adulterul ajuta in momentele tensionate?

Altul ne va aduce in pragul imbratisarii adevarului. Intilnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă cind are loc in ultimul ceas. Atunci cand un terorist se consulta cu un preot ortodox cu privire la sensul Jihadului pot avea loc revelatii profunde si iluminari subite.

 Un al patrulea act ne va pune in fata dilema fundamentala: oare, in anumite circumstante, e bine sau rau sa vina sfirsitul?! Vom analiza o relatie foarte asemanatoare cu... apocalipsa insăsi, protagonistii fiind un ginere, o mireasă si o soacră. 

În rolurile principale ii puteți apaluda pe : Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne, Cristi Simion si Emil Mitrache . Regia este semnată de Melia Cerchez.  Textul:  Melia Cerchez şi  Livia Taloi.