Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Primul concert pe scena Sălii Radio din anul 2019 al trupei TRAFFIC STRINGS  va fi duminică, 31 martie, ora 19:00.

Alternând diferite genuri de jazz, jazz classic, jazz alternative, jazz rock, cât şi jazz cu influenţe româneşti. TRAFFIC STRINGS va oferi spectatorilor oportunitatea de a experimenta diferite stări emoţionale, aducând în premieră piese noi, introduse de curând în repertoriul grupului.

Parcursul muzical va cuprinde în derularea sa atât lucrări compuse de Herbie Hencock, Miles Davis, John Coltrane, cât şi piese originale.

Nu rataţi acest concert. TRAFFIC STRINGS, prin aranjamentele muzicale inovatoare, va aduce un sound nou şi original încorporat într-un stil de interpretare unic, plin de emoţie şi virtuozitate. 

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului românesc ori muzica lui Bach şi Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote şi ritmuri în concertele de Jazz sau Tango, TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă.

“TRAFFIC STRINGS practică o muzică care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii. Compoziţii ce aparţin genului de muzică clasică dar şi tango, jazz sau chiar rock-ul instrumental li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros. De la concertele lor ieşi plin de energie, iar viaţa este întotdeuna mai frumoasă după ce îţi administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie şi speranţă”.