Pictorial de familie  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Pictorial de familie - pentru momente de neuitat alaturi de cei dragi 


“Fotografia, un univers nelimitat, intr-o lume limitata de soarta” spunea o sursa anonima care a reusit sa surprinda intocmai parerea multora despre fotografie: este o experienta ce trebuie traita in fiecare zi si perfectionata prin practica si rabdare. Aspectul care o indulceste este intotdeauna dragostea, iar daca fotografia imbina dragostea pentru familie, atunci totul este mai frumos. Propunem un pictorial de familie, care sa arate intocmai cat de mult iti iubesti familia si cat de fericit esti ca o ai alaturi.


Fie ca esti un romantic incurabil si vrei sa iti privesti jumatatea in ochi intr-un parc discret la ora apusului sau fie ca esti un spirit mai aventurier, aceasta experienta merita traita si de ce nu, repetata oricand simti nevoia sa ii arati jumatatii tale cat de mult o iubesti. Iti punem la dispozitie 2 ore de sesiune foto, unde poti da frau liber imaginatiei si sa lasi sentimentele sa curga. Pentru acest pictorial de familie conteaza si vremea buna, dar conteaza ca voi sa fiti fericiti si sa aratati tuturor acest lucru. Daca ai o familie numeroasa, ii poti lua si pe bunici, unchi, nepoti, care sigur te iubesc tare mult si vor sa faca parte din acest moment frumos ce urmeaza sa fie imortalizat.


La finalul acestui pictorial de familie o sa primiti 10 fotografii printate si un stick de memorie invelit in lemn, cu numele voastre inscriptionate pe el, ca marturie al acestui eveniment. Daca vrei ceva putin mai indraznet, mai altfel, putem schimba cadrul propus de noi intr-un cadru propus de tine. Cei de la Picturesque sunt extrem de deschisi la tot felul de initiative originale si nu au nimic impotriva atata timp cat tu esti multumim de experienta traita. Primeaza starea de spirit, dragostea fata de cei dragi, dar si fericirea pe care o emani.


Detaliile experientei  • 1-2 ore de sesiune foto într-un parc bucureștean la apus, în „ora de aur”

  • Alternativa este de 1-2 ore de sesiunea de foto „lifestyle” la domiciliul familei, stilul abordat fiind acela de fotojurnalism, în care se documentează diferite aspecte din viața familiei, care sunt surprinse foarte candid și spontan

  • 10 fotografii printate și un stick de memorie învelit în lemn, cu numele voastre inscripționate pe el

  • Sesiunea foto se poate organiza și în alte locații (este posibil să implice costuri suplimentare pentru închirierea locației)

  • Experiență valabilă pentru 4-5 persoane

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru intreaga familie.

  • xperienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).