pink floyd legend - Bilete

PINK FLOYD LEGEND  - Bilete

Detalii eveniment


Creat în anul 2005, Pink Floyd Legend este recunoscut drept grupul italian cu cel mai mare succes în interpretarea muzicii formației Pink Floyd, grație realizării unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor și a concertelor live pe care trupa engleză le-a susținut de-a lungul anilor. Punerea în scenă a tuturor spectacolelor, ca în adevăratele showuri ale celor de la Pink Floyd, dispune, pe lângă proiecții video ale altor evenimente similare din trecut pe un mare ecran circular, de un joc de lumini incredibil și de efecte scenografice surprinzătoare care reușesc să recreeze acel spectacol total permițând ca publicul să trăiască o Experiență Pink Floyd de neuitat.

Pink Floyd Legend sunt prima trupă din lume care au făcut un turneu cu capodopera din 1970, interpretată cu cor și orchestră, reproducând astfel atmosfera originală ! Din 2018, peste tot unde a fost interpretat concertul ATOM HEART MOTHER, a fost primit cu mare entuziasm de public și de criticii muzicali !

În anul 2021 va începe turneul European al grupului Pink Floyd Legend (turneu amânat din cauza Pandemiei), în cadrul căruia, pentru prima dată, este programată o etapă în România, în splendida locație a Arenelor Romane din București, unde va răsuna, pe data de 18 septembrie, “ATOM HEART MOTHER”!!