legend-pink-2023 - Bilete

PINK FLOYD LEGEND

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

"Din respect si corectitudine fata de spectatori, intrucat dorim sa le oferim acestora tot ceea ce avem mai bun, cu un spectacol fantastic si, totodata, sa oferim posibilitatea de a participa si achizitiona bilete unui numar cat mai mare de fani si avand in vedere faptul ca in momentul de fata trecem printr-o criza economica puternica care ne afecteaza pe multi dintre noi, in speranta ca acest moment va fi trecator, compania noastra, in acord cu productia turneului, a decis sa reprogrameze pentru o noua data spectacolul Pink Floyd Legend din 8 octombrie 2022, in data de 20 mai 2023, tot la Arenele Romane, incepand cu ora 20:00.

Spectatorii care au achizitionat bilete pot alege sa le pastreze (intrucat acestea ramane valabile pentru noua data) sau, alternativ, sa solicite o rambursare.

Posesorii de bilete care doresc sa solicite rambursarea, pot transmite un e-mail pe adresa contact@eventim.ro.

Va multumim, oricare ar fi alegerea dumneavoastra in acest sens si va asteptam pe 20 mai 2023 la Pink Floyd Legend 2023.

Va multumim anticipat!" - Organizator Mtime Entertainment SRL

CEO Claudio Michelusi


PINK FLOYD LEGEND, GRUPUL TRIBUT CU CEL MAI MARE SUCCES

PREZINTĂ CONCERTUL „ATOM HEART MOTHER”

ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA!

20 mai 2023, Arenele Romane, București

Pink Floyd Legend, grupul tribut cu cel mai mare succes în interpretarea muzicii legendarei trupe britanice Pink Floyd, concertează pentru prima dată în România. Show-ul de succes Atom Heart Mother va avea loc pe 20 mai 2023, la Arenele Romane din București, începând cu ora 20:00.

Axat pe interpretarea completă a celebrei suite Atom Heart Mother pentru cor și orchestră, acest spectacol poate fi definit din toate punctele de vedere ca un adevărat „Pink Floyd Show”.

În concertul de la București, Pink Floyd Legend va evolua pe scenă alături de membrii corului și orchestrei simfonice a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, într-o formulă extinsă cu peste 80 de muzicieni profesioniști. Întreaga producție concertistică va fi conturată vizual prin retroproiecții pe un ecran circular de mari dimensiuni, efecte scenografice speciale și lumini ​​laser.


Pink Floyd Legend este prima trupă din lume care a susținut această capodoperă concertistică într-un turneu internațional. Atom Heart Mother a fost lansat în anul 1970, programul muzical fiind susținut de cor și orchestră simfonică. Din 2008 și până în prezent, show-ul Atom heart Mother, susținut de Pink Floyd Legend, s-a bucurat de fiecare dată de reprezentații sold-out și a fascinat deopotrivă publicul și criticii muzicali.

Grație realizării unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor și a concertelor live ce poartă semnătura legendarei trupe rock Pink Floyd, punerea în scenă a tuturor producțiilor tribut - Pink Floyd Legend asigură publicului experiența memorabilă a unui spectacol total.

Trupa a luat naștere în 2005, iar astăzi este recunoscută ca fiind trupa de origine italiană capabilă să aducă cel mai bun tribut muzicii Pink Floyd, în fiecare dintre spectacolele pe care le prezintă publicului din întreaga lume.

Componența trupei Pink Floyd Legend:

Fabio Castaldi – bass și voce, Alessandro Errichetti – chitară și voce, Simone Temporali – clape și voce, Emanuele Esposito – tobe, Paolo Angioi – chitară și voce, Maurizio Leoni – saxofon, iar Nicoletta Nardi, Giorgia Zaccagni și Sonia Russino – backing vocals.

Biletele pot fi achiziționate în format electronic, online, de pe Eventim.ro sau în rețeaua Eventim.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, între 70 lei și 200 lei.

Pentru biletele "cu loc" accesul în locație se va face prin zonele laterale ale arenei, iar pentru posesorii biletelor din zona Teren, accesul se va face pe la porțile Arenelor Romane din parc.

Spectatorii vor avea acces numai în zona care corespunde categoriei de loc pentru care au optat la achiziționarea biletului. Copiii sub 10 ani, beneficiază de acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune), cu condiția să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet valabil.

În cazul participării la eveniment cu copii ce au vârsta sub 10 ani, se recomandă protejarea auzului prin utilizarea căștilor speciale. Volumul este puternic și poate afecta auzul copiilor. Se recomandă, de asemenea, respectarea orei de acces în locația evenimentului. Pentru evitarea aglomerării, spectatorii sunt rugați să ajungă mai devreme.

Accesul cu umbrele este interzis.

Utilizarea camerelor foto/video nu este permisă.

Eveniment organizat de MTime Entertainment.

Parteneri media: Rock FM, Romania TV și Cocor Media Channel