Pink Martini  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


Deschidem sezonul de iarnă la concerte: Pink Martini revine la București pe 1 și 2 decembrie 2018, cu o colecție specială de cântece de iarnă !


 


Mica orchestră de 12 artiști, ce cântă în nu mai puțin de 25 limbi, deschide sezonul de concerte din iarnă de la București


O aventură muzicală în jurul lumii, ce își trage inspirația din filmele musical Hollywoodiene ale anilor ’40 și ’50 și îmbină o varietate de genuri într-o compoziție modernă și eclectică – Pink Martini aduce, pe orice scenă pe care performează, un repertoriu multilingv și un sound ce nu poate fi clasificat dar garantat va ridica publicul în picioare.


Ocazia de a asculta muzica lor sofisticată, cosmopolită și cu note vintage se va ivi din nou, la Sala Palatului, căci Events (www.events.ro)  îi aduc din nou alături de publicul lor. Și, cum și spectatorii abia îi așteaptă, pe lângă spectacolul programat pe 1 decembrie, Pink Martini vor mai susține o reprezentație și în data de 2 decembrie, pentru care biletele s-au pus în vânzare.


Concertul din acest an va aduce, în premieră pentru România, colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume. De la colinde ucrainiene, franțuzești, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania  și cântece chinezești de anul nou, ori celebrul  White Christmas cântat în limba japoneză, toate vor răsuna pe scena Sălii Palatului, într-o splendoare muzicală.


Trupa iubește România – Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat că Bucureștiul este o a doua casă pentru ei - și publicul îi iubește la rândul său pentru impecabilele interpretări vocale și intrumentale și pentru interacțiunea deosebită care transformă orice concert într-o experiență completă pentru spectatori. Spectacolele lor  se țin cu casa închisă căci a asculta Pink Martini e ca o călătorie la ceas de seară pe toate meridianele: din piațetele romantice ale Italiei pe malurile Bosforului, din cafenelele cochete din Paris în Orientul îndepărtat și din Asia misterioasă în orașele pline de vervă ale Americii de Sud.


Înființată în 1994 în Portland, Oregon, orașul natal al lui Lauderdale, ca o trupă ce urma să combată zgomotul și mediocritatea percepută de unii drept muzică , după mai bine de douăzeci de ani, Pink Martini cântă acum pe podiumurile defilărilor de modă, în muzee și la prestigioase festivaluri de film atât melodiile proprii cât și reinterpretări ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii să își aducă la concert pantofii de dans.


Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucureşti, de pe 1 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe www.eventim.ro


Parteneri media: Digi 24, Digi Mobil, UTV, MagicFM, Adevarul, OK Magazine, Infomusic, Sapte Seri, acasa.ro, eva,ro, Iconcert, Radio Romania Cultural, Sunete, Kudika, Garbo, 9AM, Wall Street, Agerpres, kfetele, Best Music, Mujer, Bookblog, Nine o Clock, Romania Journal, bookblog, Webcultura, Ziarul Metropolis.


Despre Events: Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.


Categorie biletPresale 1 (21 martie - 15 aprilie)Presale 2 (16 aprilie- 15 mai)Normal Sale (16 mai - 1 decembrie)Bilet VIP290 lei290 lei290 leiCategoria I200 lei218 lei240 leiCategoria II158 lei173 lei190 leiCategoria III125 lei136 lei150 leiCategoria IV108 lei118 lei130 lei