pop-opera-nou - Bilete

POP OPERA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

POP OPERA


Este întotdeauna timpul pentru muzică bună, cu Pop Opera acest lucru devine realitate! Avem și propunem o nouă linie artistică care va oferi o mare satisfacție spectatorilor care iubesc să cânte bine, cu artiști cunoscuți în toată România Marcel Pavel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Sorina Enea și cu invitați internaționali Jonathan Cilia Faro (USA), Veronica Liberati (Italia) care vor surprinde pentru calitatea înaltă a cantolui.

Mari artişti interpretând melodii celebre vă dau întâlnire pe 3 decembrie 2022 la Sala Palatului începând cu orele 20:00. Marcel Pavel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Sorina Enea, alături de Jonathan Cilia Faro, artist italo-american din S.U.A. şi Veronica Liberati din Italia sunt protagoniştii unui spectacol excepțional, în care vor interpreta arii celebre din opere și mari succese ale muzicii pop. Un show plin de momente emoționante, voci cu un timbru vocal excepțional care se vor imbina intr-o armonie deplina ce va da publicului fiori, purtându-l intr-o calatorie pe aripile muzicii internaționale pop - opera!! Marcel Pavel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Jonathan Cilia Faro, Sorina Enea și Veronica Liberati vor fi cu voi pe 3 decembrie 2022 la Sala Palatului din București de la ora 20:00 în spectacolul “Pop Opera”.

Veronica Liberati s-a prezentat publicului român cu versiunea personală a Buonasera Iubite la Cerbul De Aur 2019, care a oferit o mică avanpremieră a personalității și abilității sale. Jonathan Cilia Faro cantareata italo-american din S.U.A. de peste 20 de ani s-a mutat in Statele Unite unde a devenit un artist cunoscut si apreciat pentru timbrul sau vocal si pentru aceasta face mai multe turnee. Pentru 2022 Jonathan Cilia Faro vine in Europa pentru un turneu alaturi de marele pianist Jesus Molina si va fi prezent pe scena Sala Palatului pentru un spectacol interesant. Cu marea sa energie continuă să cucerească lumea care îi permite să producă proiecte în fiecare an în întreaga lume în 5 limbi și în mai multe stiluri. "Nu fac muzică pentru a deveni celebru; Fac muzică pentru a-i face pe oameni să se simtă bine, pentru a onora trecutul, pentru a sărbători prezentul și pentru a lăsa o moștenire pentru viitor, datorită culturii și muzicii italiene." acesta este gândul său!

Jonathan s-a duelat cu Mari Burelle, Alan Parsons Project, Marc Martel, Michael W. Smith, Annalisa Minetti, Jesus Molina, Vanessa Campagna, Jonathan este gata să dea o altă mare emoție tuturor spectatorilor cu sonoritatea vocii sale inconfundabile, pe 3 decembrie, la Sala Palatului. După București se va întoarce în Statele Unite, unde își va începe Turneul de Crăciun care îl va vedea implicat în 18 concerte de Crăciun cu marea Orchestră Denver Bierman, celebrul trompetist american.


Organizator: MTIME ENTERTAINMENT