power-metal-2-2023 - Bilete

POWER METAL DAY 2023  - Bilete

Detalii eveniment

POWER METAL DAY


DARK SKY una dintre cele mai cunoscute trupe melodic power metal din Germania vine pentru prima oara in Romania odata cu lansarea in luna august al celui de-al 7-lea album “SIGNS OF THE TIME”. Cu o activitate de peste 25 de ani, DARK SKY au partecipat ca invitatii la diverse Festivaluri Europene unde au cantat alaturi de Scorpions, Europe, etc si au sustinut numeroase turnee in Japonia si Europa printe care si Swedish Melodic Rockers in 2018. Au scris imnul echipei de hochei din Studgart : “Heroes on ice” piesa lansata in ianuarie si inclusa pe ultimul album. Concertul din 17 noiembrie 2023 de la Arenele Romane primul din turneul European 2023-2024, unde vor lansa cd-ul alaturi de marile succese ale grupului, ca : “Eternity”, “Food for a million”, “When the rain begins to fall” etc .

O stire de ultima ora ne confirma ca albumul “Signs of the time “ este deja disc de platina la vanzari online in Franta si Germania si se afla pe locuri fruntase in Elvetia si Spania. In Romania albumul va fi lansat in data de 16 noiembrie la The PUB Universitatii unde va avea loc si o conferinta de presa incepand cu ora 12,30. Posesorii de bilete Meet&Great la concertul de la Arenele Romane sunt bineveniti pentru a-i cunoaste pe membrii trupei germane.

Ovidiu Ioncu- KEMPES este rocker-ul care a pus bazele unei adevarate mosteniri musicale, fiind binecuvantat cu o voce unica in Romania, pe care o recunosti inca de la primele note. Din 1988 Kempes a cantat in trupa Cargo iar in 2003 a plecat in Australia. Intors in tara in 2012 a pus bazele “Rezident EX” si apoi a trupei ce ii poarta numele “KEMPES”. Pe scena Kempes aduce un amalgam de sentimente: emotie, caldura, nostalgie, toate imbracate intr-un rock de calitate, Kempes ne promite un recital de exceptie. Rockerii de la ANTON sunt cei care au dat viata imnului oficial Bikers for humanity si aduc pe scena festivalului cele mai indragite piese de pe albumul Templul Tacerii: “Mai mult decat ieri”, “Suntem Brazi”, “Amintirea ta”, “Linia intai”, cat si melodii noi de pe viitorul material discografic. “ Un concert exploziv de la primul pana la ultimul minut, rock sanatos, romanesc, cu pumnul drept strans: ANTON!”

In urma lansarii albumului de debut « Dincolo de masti « TAYLOR a castigat popularitate atat in randul publicului cat si in randul specialistilor, devenind unul dintre cele mai promitatoare produse ale noului val, un nume nou dar vechi prin componenta sa care include muzicieni cu experienta.

ANTEBELLUM Antebellum este o trupa de liceeni din București, majoritatea studiind la Colegiul Național de Muzica George Enescu. Trupa are influențe din rock, jazz si din muzica clasica. Ei declara ca:” Vrem sa creem un,,sound" nou, dar in acelasi timp nu vrem sa pierdem esenta rockului. Ne dorim sa aducem rockul printre noile generatii deoarece aceasta stare de spirit nu se compara cu nimic. “

MXM este o trupa tanara, ai carui componenti au intre 16 si 19 ani . De-a lungul timpului, MXM a cântat la evenimente corporate, festivaluri, concursuri, dintre care amintim: Festivalul Angel Voice - Belgrad, unde au obținut Grand Prix-ul, calificarea la WCOPA USA 2020. Crossroads Battle of the Bands 2022 (premiul 1), Analogue Festival - Mioveni, SINGFEST. De curand, au adaugat la palmares locul 1 la Saving Rage Battle of The Bands si trofeul Crossroads Battle of the Bands (ambele in 2023).

Cristian Porcari x PALM Band- Tanarul solist Cristian Porcari din Republica Moldova, fost concurrent la X Factor, s-a alaturat trupei Palm si va deschide prima editie a Festivaluilui POVER METAL DAY cu multe emotii.

ROCK&FASHION by Alin Galatescu. Pentru prima oara intr-un Festival Rock vor fi prezentate in exclusivitate colectii de moda pentru iubitorii rockului semnate de creatori romani...

Organizatorii promit si multe alte surprise care vor fi anuntate ulterior. Arenele Romane (cort incalzit) - 17 noiembrie orele 18.00.

Sponsori / Parteneri