Presa de Rock Bun  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Presa de Rock Bun


Ediția I


 


Prima ediție a festivalului „Presa de Rock Bun” va avea loc în perioada 29-30 noiembrie, la House of Parties (Piața Presei Libere nr. 1). Festivalul își propune să adune pe aceeași scenă cele mai iubite trupe ale momentului, trupe devenite clasice și newcomeri foarte promițători.


 


Intrarea se va face pe bază de bilet (pentru o zi) sau abonament (valabil ambele zile).


 


Festivalul, aflat la prima editie, si-a propus in acest an sa adune pe aceeasi scena cele mai cerute trupe ale momentului, alaturi de banduri clasice si de newcomeri foarte promitatori. Alternosfera (Republica Moldova), Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere (Arad), Astero si NOR (Oradea) vor sustine recitaluri in cele doua zile.


 


House of Parties este una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Bucuresti. Pentru prima data aceasta va fi gazda unui show rock.


Biletele pot fi procurate prin Reteaua Eventim. Pretul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar abonamentul valabil pentru ambele zile costa 50 de lei, daca sunt cumparate in avans, adica pana in data de 29 noiembrie. Pe 29 noiembrie abonamentul va costa 70 de lei, iar biletul pe o zi, 40 de lei. Accesul se va face incepand cu orele 18.00.