Prezentator - Workshop Copii 7-14 ani  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Prezentator pentru o zi - workshop pentru copii cu varste intre 7-14 ani


Copilul tău iubește să prezinte scenete la școală și își dorește să devină un star de televiziune? Sau are o pasiune pentru filme, regie, lumini și obiective de luat vederi? Prezentator pentru o zi este un atelier construit întocmai pentru copii care care doresc să fie filmați și pentru copii care doresc să filmeze. Având la dispoziție obiectivele de luat vederi, lumini, microfoane, lavaliere, promptere copii  ei vor experimenta ce înseamnă viața în fața și în spatele camerei, ce înseamnă să fii prezentator tv, cameraman, regizor, și vor lucra în echipă la o ediție "JUNIOR NEWS" - un workshop foarte apreciat de copii și cu multe informații prețioase.


Atelierul conține elemente esențiale de public speaking, actorie și televiziune, fiind în același timp un workshop de dezvoltare personală prin imagine.


Magia vizuală și tehnologia modernă sunt folosite într-un mod captivant și constructiv, stimulând copii să  fie deschiși, să se cunoască, să fie prietenoși, comunicativi și să înțeleagă lucrul în echipă. Prin jocul cu microfoane, lumini, obiective de filmat si fotografiat învăță ce înseamnă atitudinea, ce presupune a fi cameraman/ prezentator/ reporter și cum se transmite un mesaj unui public care "nu se vede".


Copiii învață mai repede și mai eficient atunci când se simt bine, iar acest atelier oferă fiecărui copil oportunitatea de a străluci, fiindu-i încurajată creativitate , o abilitate unică și din ce în e mai prețioasă.Obiectivele atelierului sunt: diminuarea tracului, acomodarea cu o cameră de luat vederi, descoperirea unui set adevărat în care se filmează o emisiune pentru copii, introducerea în arta pronunției - elemente de bază în dicție, introducere în tehnicile de respirație - controlul erorilor.La final de workshop copii vor filma un buletin de știri sau un spot publicitar, într-un platou real, rezultatul muncii lor putând fi difuzat pe canalul de Youtube Brick it World.


Detalii experiență:  • Atelier pentru copii - Prezentator pentru o zi

  • Durata: 2,5 - 3 ore

  • Vârsta: 7 - 14 ani

  • Locație: București, Brick it World, studiourile din Piața Romană sau Piața Unirii (depinde de perioada desfășurării)

  • Experiență valabilă pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)