prime-orchestra-corectat-11 - Bilete

PRIME ORCHESTRA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Fenomenul Prime Orchestra a debutat în spațiul muzical și al concertelor în noul val al muzicii ucrainene în 2014. Orchestra inovativ imersivă, care depășeste normele clasice, a creat o nișă și a devenit instant liderul programelor live SYMPHO SHOW: cover-uri și mash-up-uri ale hiturilor internaționale și soundtrack-uri în aranjamentul autorului, împachetat într-o gamă vizuală puternică, care reprezintă caracteristica principală a PRIME ORCHESTRA.

Orchestra arată excepțional de stylish. Show-ul de lumini și efectele speciale pregătesc audiența pe sunetele pieselor favorite de la SYSTEM OF A DOWN, PRODIGY, SCORPIONS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, RHCP, DEEP PURPLE, DEPECHE MODE, EMINEM, BILLIE EILISH, SAM SMITH or WEDNESDAY OST.

Chiar și interacțiunea dirijorului cu audiența poate fi foarte ușor privită ca un nou gen de simfonie “stand up”. Comunicarea fără a spune un singur cuvânt duce audiența în extaz.

Munca enormă și profesionalismul întregii echipe PRIMA ORCHESTRA stă în spatelele acestei prezentări jucăușe în fața publicului. Componența orchestrei secolului 21 este deja foarte diferităfață de cea clasică: acum este o trupă rock, soliști, un cor, coarde și grupurile de percuție și chiar efecte sonore ale DJ-ilor live - toate laolaltă.

Rezultatul: pentru 9 ani - 20 programe și 750 de concerte și săli pline pe întregul continent European și nu numai.