Procrastinarea - Bilete

Procrastinarea

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Procrastinarea: Cum să nu-ţi mai amâni planurile

Lector Lidia Ivan Calciu

Dată începere 17 august 2020

Oră curs 19:00

Număr ateliere 3

Frecvenţă luni 17, joi 20 și vineri 21 august (o întâlnire are 2h)

Tip Practic

Cost 240 de lei (total pentru 3 întâlniri)


Cum? Cu o ora înainte de începerea cursului, toți cei înscriși vor primi din partea echipei EVENTIM un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment și instrucțiunile de conectare. In prealabil descarcă aplicatia Zoom (pe telefon sau pe computer).     

Cursul are loc luni 17, joi 20 şi vineri 21 august, de la 19.00-21.00.

Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi! Ce bine şi înţelept sună acest proverb pe care îl auzim de nenumărate ori de-a lungul vieţii! Şi totuşi pare că forţa unui îndemn se volatilizează rapid în faţa tentaţiilor.

«Sunt prea obosit/ă să mă apuc acum de proiect. Poate mâine. Acum aş vrea să mă uit pe Instagram la pozele puse de prieteni din vacanţă. Să mă mai relaxez şi eu !» «Am timp să-mi fac programare la analize ! Doar n-au intrat zilele-n sac!» «Eu lucrez mai bine sub presiune. De aceea las totul pe ultima sută de metri!» «Relaţia mea mă face profund nefericit/ă. Trebuie să fac ceva în legătură cu asta! Dar nu chiar acum! Nu e momentul potrivit pentru schimbări.» «Vreau să slăbesc neapărat! Voi urma cu siguranţă un regim alimentar. Nu încep însă de săptămâna aceasta. De luni…»

Iată poveştile pe care ni le spunem adesea, care ne liniştesc şi fac amânarea să pară tolerabilă şi adesea întemeiată. Tot ele trezesc însă emoţii greu de suportat: ruşinea că nu avem tăria de a începe ceva ce ne-am propus sau ce este necesar să facem şi vinovaţia de a trăi cu o listă permanentă de proiecte şi acţiuni neîmplinite.

Te invit să explorăm împreună mecanismele procrastinării, să încercăm să ne înţelegem propriul profil de procrastinare şi să investigăm cum poate fi ea combătută.

În cele trei întâlniri vom vorbi despre:

1. Ce este procrastinarea, cum şi când apare. Definiţie, tipologie, profile.

2. Ce ascunde procrastinarea. Comportamente învăţate, viaţă emoţională şi tipare disfuncţionale.

3. Cum combatem procrastinarea. Tehnici şi strategii.


Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 13 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.