PROFU` DE FRANCEZĂ  - Bilete

Profu de franceza - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joi, 20 august, ora 20:00 – Scena mobilă (Cetatea Oradea) +12

PROFU` DE FRANCEZĂ adaptare de Matei Mircioane după Tudor Mușatescu, regia: Dan Mirea

Elevii clasei a douăsprezecea, zurlii și puși pe distracție, au parte, pe lângă agitația provocată de iminența examenului de bacalaureat, de tensiuni iscate de apariția noului profesor de franceză, „mișto, tânăr, brunet, înalt…”, în care fetele descoperă un adonis, iar băieții un rival.

Această noutate dă naștere unor situații conflictuale, pentru aplanarea cărora e necesar să intervină chiar diriginta, al cărei interes este, de asemenea, îndreptat spre tânărul profesor. Naivitatea din care izbucnesc neînțelegerile creează comicul de situație, alcătuind un spectacol original, vesel și plin de viață.

Atât evenimentele în sine, cât și modul în care acestea sunt puse în scenă, îmbracă spectacolul într-o mantie a universalității, acesta fiind accesibil spectatorilor, care, indiferent de vârstă, vor reuși cu ușurință să se identifice sau să empatizeze cu oricare dintre personaje.

Distribuție:

Antonia Panait: Georgia Căprărin Tania Popescu: Anca Sigmirean Anca: Denisa Vlad Profu’: Sorin Ionescu Cosâmbăcescu: Corina Cernea Gigi: Alexandru Rusu Anibal: Alin Stanciu Heruvim: Eugen Neag Iunona: Anda Tămășanu

Regia artistică și scenografia: Dan Mirea

Durata spectacolului: 1 oră 20 min

*Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani!


Galerie eveniment