nasim-soleimanpour 1 - Bilete

PulzArt - Nassim Soleimanpour (IR

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Nassim Soleimanpour: White Rabbit, Red Rabbit


Autorul iranian Nassim Soleimanpour a creat o formă dramatică nemaiîntâlnită până acum: fără repetiții, fără decoruri, fără costume, fără regizor. Un actor poate juca această piesă o singură dată în viață, iar textul îi este dat pe loc, pe scenă, într-un plic sigilat. „Iepurele alb, iepurele roșu” este un experiment interactiv care demonstrează puterea teatrului, prezentul și irepetabilitatea sa. Este o piesă de teatru colaborativă care implică scriitorul, actorul și publicul: pe măsură ce actorul citește piesa pentru prima dată, devine vulnerabil la vocea scriitorului și, împreună cu publicul, este dus în necunoscut, unde împinge limitele teatrului convențional.

Lui Soleimanpour i s-a interzis să părăsească Iranul natal, așa că a scris o piesă care a făcut înconjurul lumii. Piesa, care a fost tradusă în peste 50 de limbi și jucată din India până în Danemarca, din Noua Zeelandă până în Canada, a fost interpretată de actori celebri precum Whoopi Goldberg, F. Murray Abraham, Ofelia Popii și Marius Turdeanu.

La cea de-a 8-a ediție a pulzArt, piesa va fi interpretată de Pálffy Tibor, Claudia Ardelean, Kónya Ütő Bence și Pál Ferenczi Gyöngyi (în limbile maghiară sau română).

Durata spectacolului: aproximativ 90 minute

Data: 13 octombrie, joi, ora 20:30. În interpretarea lui Pálffy Tibor (HU).

14 octombrie, vineri, ora 20:30. În interpretarea Claudiei Ardelean (RO).

15 octombrie, sâmbătă, ora 20:30. În interpretarea lui Kónya Ütő Bence (HU).

16 octombrie, duminică, ora 18:00. În interpretarea lui Pál Ferenczi Gyöngyi (HU)

Locație: Studioul de Dans Háromszék

Preț: 30 / 15 lei

Vârsta recomandată: peste 14 ani