Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

InMusica Events anunta concertul QUARTETTO D’ARCHI DELLA SCALA DI MILANO, ce se va desfasura la Sala Palatului, in data de 02 decembrie 2010, ora 19.30.

Quartetto d’Archi della Scala di Milano, compus din Manara, Negri, Braconi si Polidori, liderii de partida a binecunoscutei Orchestre Scala din Milano, vine pentru prima oara in Romania pentru a sustine un recital extraordinar. In deschiderea concertului va urca pe scena Passione Ensemble.

Iubitorii muzicii clasice au ocazia de a asculta celebrele lucrari ale genului cameral, precum si  prelucrari ale capodoperelor vocal-simfonice.

“Cvartetul asigura frumusetea sunetului in toate piesele cantabile pe care le-a interpretat, ceea ce dovedeste faptul ca acesta este familiarizat cu muzica de opera, transformand ascultarea intr-o adevarata bucurie si placere.” (Riccardo Muti)

Concertul Quarttto d’Archi della Scala di Milano se va desfasura in cadrul celei de-a patra editii ale Festivalului International “Music Contaminations”, festival ce urmareste intensificarea schimbului cultural romano-italian si se afla sub semnul ecologiei.