queen-celebration-2023 - Bilete

QUEEN CELEBRATION ROCK OPERA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

𝗤𝗨𝗘𝗘𝗡 𝗖𝗘𝗟𝗘𝗕𝗥𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡 - 𝗥𝗢𝗖𝗞 𝗢𝗣𝗘𝗥𝗔 - UN SPECTACOL BOEMIC

𝟵 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 2023 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮

CASA DE CULTURA A STUDENTILOR ORA 20,00


După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene din toata lumea (Sud-America, America, Europa), spectacolul “QUEEN 𝗖𝗘𝗟𝗘𝗕𝗥𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡 ROCK OPERA” ajunge în România pentru a susține două concerte :

Cluj Napoca 09 Martie 2023 – Casa de Cultua a Studentilor Cluj Napoca , începând cu ora 20:00

Bazată în întregime pe muzica Queen, Rock Opera - o adevarata simfonie, este un tribut adus muzicii Rock Opera.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică printre muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă.

O experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator.

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa și îi sporesc puterea.

Un concert Queen Celebration este o experiență, un prilej de sărbătoare, este bucuria reîntâlnirii cu hiturile 🎼 uneia dintre cele mai mari trupe din istoria muzicii. Concertele din România 🇷🇴vin după o serie de succese 𝗦𝗢𝗟𝗗 𝗢𝗨𝗧 în America de Sud. Andre Abreu este artistul care readuce pe scenă muzica lui Freddie Mercury și care, cu siguranță, ne va face să ⚡ tresărim. Timbrul vocal al lui Andre este atât de apropiat de cel al lui Freddie Mercury încât te va face să retrăiești emoții pe care în mod cert nu le-ai mai simțit de când Freddie Mercury însuși urca pe scenele lumii.

Așadar, acum 👊 este momentul potrivit să te bucuri de Queen Celebration Rock Opera.

Va asteptam!


Organizator: MiraShow

Info: +40757643978