Rafting pe Jiu pt. 2 persoane + Cazare  - Bilete

rafting - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Rafting pe Jiu pentru 2 persoane si cazare in boutique hotel


Atunci cand vorbesti despre o experienta te gandesti la ceva cu totul deosebit, care sa trezeasca in tine emotii si trairi unice. Adrenalina, de obicei, este piatra de temelie a unei experiente reusite si pe baza acesteia construiesti o aventura unica. Iti propunem rafting pe Jiu, deoarece nimic nu se compara cu avantarea in necunoscut, in natura salbatica care sa iti trezeasca instinctul de supravietuire.


Impreuna cu un prieten, va imbarcati intr-o super aventura, de pe urma careia veti invata sa pretuiti mai mult natura si sa realizati care este puterea acesteia in comparatie cu cea a omului. Jiul involburat va invita sa ii explorati fiecare cot, vartej sau cadere de apa iar la final, uzi din cap pana in picioare, o sa doriti sa va reintoarceti si sa il mai traversati o data.


Atunci cand faci rafting pe Jiu nu trebuie sa uiti insa de masurile de securitate obligatorii pentru acest tip de activitate, pentru ca nu este de glumit cu natura. Ghidul nostru de la Federatia Internationala de Rafting este alaturi de voi cu sfaturi teoretice dar si practice pentru ca experienta sa se desfasoare in conditii sigure. Cei de la Outdoor Activities isi asigura clientii de profesionalismul lor, punand la dispozitie o gama variata de destinatii pe care sa le exploreze prin rafting. Dupa o aventura atat de extenuanta, trebuie sa aveti parte si de putina odihna si de aceea va oferim 2 nopti de cazare la Casa Groza, un frumos si cochet boutique hotel aflat la 3 km de Targu-Jiu (vezi Locatie). Peisajele din jur au mult de oferit si este pacat sa plecati de aici fara sa le vizitati, chiar daca aveti la dispozitie un timp relativ scurt. Sau daca experienta de rafting pe Jiu v-a stors de puteri, va puteti bucura de facilitatile hotelului (piscina, gradina si livada, tenis de masa, etc).


Detaliile experienței: • Circuit de rafting pe Jiu

 • Două nopți de cazare în camera dublă într-un boutique hotel, localizat la 3 km de Târgu Jiu;

 • Ghid atestat de Federația Internațională de Rafting

 • Locație: Târgu Jiu

 • Experiență pentru două persoane

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Parcarea gratuita si pazita este posibila la hotel.

 • In locatie veti gasi o piscina, o gradina si livada extinse, tenis de masa. Exista de asemenea o zona de joaca pentru copii.