Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Având la bază romanul omonim scris de Daphne du Maurier în 1938, „Rebecca” face parte, alături de “Elizabeth”, “Mozart!” sau “Marie Antoinette”, din seria musicalurilor de succes ai cărui autori sunt MIchael Kunze (libret) şi Sylvester Lévay (muzica).

Michael Kunze a scris libretul în limba engleză pentru spectacolul care urma să aibă premiera la Londra. În cele din urmă, premiera a avut loc în septembrie 2006 în Viena (Vereinigte Bühnen Wien) la Raimund Theater, în regia Francescăi Zambello. Spectacolul avut un imens succes în Austria și, în anii care au urmat, a cucerit publicul din Japonia, Finlanda şi Ungaria. Abia în a doua parte a anului 2011, musicalul “Rebecca” va fi montat pe Broadway şi pe scenele londoneze.

Întâmplările, adaptate încă din anul 1940 pentru marele ecran de către celebrul regizor Afred Hitchcock, sunt narate de o tânără naivă, „Eu”. Într-un hotel de pe Coasta de Azur, ea îl întâlnește pe Lordul Maxim de Winter, a cărui soție, Rebecca, murise într-un misterios accident. În scurt timp, personajul narator, care devine a doua doamnă de Winter, îi ia locul în enigmatica și neprietenoasa casă din Manderley, unde pare că spiritul primei doamne de Winter este încă prezent. Noua doamnă a casei simte că menajera, Dna. Danvers, îi urmărește fiecare mișcare cu permanentă suspiciune și malițiozitate, în timp ce soțul ei, Maxim, pare că se afundă tot mai mult în secretele întunecatei case.