fantaisie-1 - Bilete

Recital de pian & spectacol multimedia

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Recital de pian & spectacol multimedia în compania artistului Nicolae Dumitru

Lasă-te surprinsă de armonia culorilor și sunetelor într-o minunată experiență LIVE la Ateneul Român! Fantastique este un recital de pian acompaniat de o sesiune de proiecție video spectaculoasă, desfășurat pe 22 noiembrie 2022, începând cu ora 19:00.

Nicolae Dumitru va susține programul:

Jean Philippe Rameau – Suita in La minor

George Enescu – Piese-Impromptus

Maurice Ravel – Gaspard de la Nuit

Nicolae Dumitru a studiat pianul la Academia Rusă de Muzică „Gnessin”, la clasa maestrului emerit Mihail Sayamov, sub conducerea căruia şi-a desăvârșit şi studiile postuniversitare. În perioada petrecută străinătate, a concertat ca solist al Filarmonicii Academice de Stat din Moscova, al Filarmonicii de Stat din Chișinău şi al Filarmonicilor din Nijni – Novgorod, Omsk, Novosibirsk, Belgorod.

După întoarcerea în ţară, din ianuarie 2002 şi până în prezent, a evoluat pe scenele principalelor filarmonici din ţară. La București, a susţinut recitaluri la Sala Mare a Ateneului Român, Sala Radio şi Sala „Auditorium” a Muzeului de Artă. A apărut ca solist invitat al Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti şi al Orchestrei Naţionale Radio, cu care a realizat prima interpretare radio a Concertului pentru pian şi orchestră de Antonin Dvořák. Pe scena europeană, Nicolae Dumitru a susţinut recitaluri la Viena, Madrid, Lisabona, Barcelona, Veneția, Budapesta, Stockholm, Baden am Wien etc.

Evenimentul este organizat de Psychologies România cu ocazia aniversării a 15 ani de existență în România. Biletul este valabil pentru recital și include ediția specială Psychologies 15 ani și un cadou oferit de către revistă.