Restaurant Seoul  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Restaurant Seoul - Cina romantica cu preparate traditionale coreene


Ferit de traficul zgomotos și obositor al capitalei, poziționat în zona liniștită și boierească a Domeniilor și a Arcului de Triumf, vă invitam să pășiti pragul Restaurantului Seoul care vă așteaptă să faceți cunoștință cu una dintre cele mai sănătoase bucătării din lume. Veți avea parte de un adevărat spectacol culinar la care puteți asista doar într-o bucătărie coreeană.

Cu un gust aparte și delicios, având puține calorii, mâncarea coreană este ridicată la rangul de operă de artă pentru toți cei care o gustă - ”Alimentul este medicament iar mâncarea este opera cerului” spune un proverb corean. Veți avea ocazia să gustați din preparatele tradiționale, să aflați despre arta culinară asiatică a celor cinci gusturi (dulce, acru, iute, sărat și amar), veți putea observa meticulozitatea preparării și prezentării preparatului servit.

Restaurantul Seoul este locul ideal pentru o întâlnire liniștită, amicală sau de ce nu, o cina romantică, un loc unde puteți petrece clipe memorabile în compania oamenilor frumoși care onorează acest loc de mai bine de 10 ani și care seduc clienții cu preparate speciale din bucataria coreeană.

Vă așteptăm nu doar să încercați gustul exotic și inconfundabil al mâncării coreene, ci să faceți cunoștință și cu ritualul mesei tradiționale pentru a înțelege un popor care de sute de ani folosește respectul ca ingredient principal al tuturor ritualurilor zilnice în familie.

Meniul propus pentru dumneavoastră este compus din câteva preparate atent alese pentru două persoane, și anume:

Aperitiv - Mandu, minunatele pachetele de primăvară coreene și Japchae- delicioasele spaghete transparente cu legume, ulei și semințe de susan, carne de vită,

Fel principal- Korean BBQ din porc sau vită sau combinat - un preparat spectaculos pe care aveți ocazia să-l gătiți la masă cu ajutorul personalului restaurantului,

Desert tradițional coreean: Hottok - un preparat popular de stradă, în Coreea de Sud, delicioasele clătite coreene umplute.

Băuturile asezonate acestor preparate - ceai coreean (ghimbir, prune verzi, portocale, gutui, ginseng), două pahare cu vin la alegere: alb, roze sau rosu, apa plată.
   


Detaliile experientei  • Restaurant cu specific coreean

  • Include aperitiv, fel principal, desert, 2 pahare de vin

  • Locație: București, Restaurant Seoul

  • Experiență pentru două persoane

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


 


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

  • Experienta nu se aplica in zile de sarbatoare sau zile speciale (Sf. Valentin, Dragobete, 1 si 8 Martie, Craciun, Revelion)