valeadoftanei - Bilete

RETREAT IN VALEA DOFTANEI  - Bilete

Detalii eveniment

Va pregatim o zi magica, pe Valea Doftanei, intr-un cadru natural unic in Europa, cu multiple valente turistice, lipsit de surse de poluare si degradare a mediului.

Va invitam sa redescoperiti farmecul zilelor bogate in soare, vant proaspat, de vara, verde crud, de iunie, si rasete vesele, de prieteni.

Sa simtim, impreuna, forta vindecatoare a padurii si a apelor de munte, in locuri rupte din rai.

Vom face sport (accesibil indiferent de nivelul la care te afli), practici de energizare si conectare, alaturi de cei mai buni Master Trainers din Romania.

Ziua va include, printre altele, un savuros picnic pe iarba, o drumetie in fascinanta Rezervatie Godeasa, multa muzica buna si o explozie de energie revitalizanta.

Vom incheia retreat-ul in Valea Doftanei cu o aventura de neuitat: o ora si jumatate de plimbare cu ATV-urile.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

09:00 - 09:50 RECONNECT WITH YOUR BEST SELF: PRACTICA PILATES

O coregrafie desavarsita, de neratat, pregatita special pentru voi, de fascinantii MIHAELA & ANDREI MUTU, doi instructori de exceptie.

Va imaginati cum arata si cum se simte un antrenament Pilates, intr-un cadru de poveste, precum Valea Doftanei? Trebuie doar sa va lasati inspirati de gratia si fluiditatea tandemului Mihaela & Andrei.

10:00 - 10:50 HARNESS NATURE'S HEALING POWER: PRACTICA HEALTHY BACK

Inegalabila CRISTINA CONSTANTINESCU, Master Trainer international si kinetoterapeut de top, isi asuma responsabilitatea reconectarii noastre cu energia vindecatoare a naturii.

Un antrenament pentru sanatatea spatelui, structura de rezistenta a organismului. O practica de armonizare a fiecaruia dintre noi, atat cu mediul extern, cat si cu mediul intern.

Toate cunostintele si priceperea celui mai titrat kinetoterapeut din Romania, Cristina Constantinescu, ne garanteaza o ora pentru care intreaga noastra fiinta ne va multumi.

Pregatim corpul sa functioneze la capacitate maxima, pentru a putea asimila, cum se cuvine, bucuriile unei zile ce se anunta a fi de neuitat.

11:00 - 11:50 CARDIO FEVER

Doamnelor si domnilor, sunteti gata sa-i faceti fata fabulosului IULIAN PANAIT?

Cel mai carismatic instructor din Romania, ne promite cea mai grozava experienta de fitness pe care ne-am putea-o imagina.

Pulsul incepe sa creasca, inima urca sprinten, pana in gat. Iulian e in forma de zile mari. Ce ziceti, petrecem impreuna o ora cu adevarat memorabila?

12:00 - 12:30 FLOW IN TWO

Mult indragitii MIHAELA & ANDREI MUTU revin in fata noastra cu o noua practica Pilates, aducatoare de bine, liniste si iubire impartasita.

12:30 - 13:20 CARDIO FIESTA

Energia celor mai de impact instructori, CRISTINA CONSTANTINESCU & IULIAN PANAIT, este deja la cote maxime.

Nu ne ramane decat sa ne lasam dusi de val, si sa profitam din plin de forta si veselia celor doi.

13:30 - 14:30 CHALLENGE OF THE TITANS

Ne antrenam si ne distram in echipe. Radem in hohote. Simtim cum totul devine posibil. CRISTINA CONSTANTINESCU, IULIAN PANAIT, MIHAELA & ANDREI MUTU - cei mai buni instructori ai momentului, ne sunt alaturi.

CHALLENGE OF THE TITANS - un antrenament exploziv, care ne activeaza spiritul competitiv, rasplatit de organizatori cu super-premii, urale si aplauze.

15:00 - 15:30 Happy Saturday PICNIC - bunatati savuroase, hranitoare si sanatoase

15:30 - 17:00 DRUMETIE IN REZERVATIA GODEASA - FOREST WALKING MEDITATION FOR RENEWAL

O plimbare de iunie, pe un traseu a carui frumusete iti taie respiratia, si care ne va scoate-n cale povesti. Da, si tu poti fi personaj de poveste. Asa-i ca de-abia astepti sa retraiesti fascinatia copilariei?

17:00 - 18:30 SUPER-PLIMBARE cu ATV-urile

***Pe toata durata evenimentului, participantilor le vor fi puse la dispozitie apa plata, fructe si cafea.

Evenimentul "RETREAT IN VALEA DOFTANEI - TRAIESTE O EXPERIENTA MAGICA!" are loc in aer liber, cu respectarea regulilor impuse de contextul actual.

Organizatorii vor pune la dispozitia participantilor urmatoarele:

- dezinfectant pentru maini si pentru suprafete

- prosoape din hartie

- saltele individuale, pentru practici si antrenamente

- apa plata (cate 2l/persoana)

- gustari

- picnic

Transportul este responsabilitatea participantilor.

DESPRE ORGANIZATORI - ECHIPA MUSIC & CYCLING

Evenimentul "RETREAT IN VALEA DOFTANEI - TRAIESTE O EXPERIENTA MAGICA!" este parte din seria de evenimente "MAGIC DAYS & MAGIC WAYS", organizate de echipa Music & Cycling.

Music & Cycing este, inainte de toate, o succesiune de stari si emotii decupate din viata.

Va invitam intr-un carusel de sarbatoare, in care muzica, uimirea, fascinatia, alintul si dragostea sunt ingredientele-cheie.

Fiecare concept si fiecare experienta pe care vi le propunem, vin din sufletele si mintile unor oameni a caror ambitioasa dorinta e sa traiti ce n-ati mai trait, sa simtiti ce n-ati mai simtit, sa va bucurati cum n-ati mai facut-o.

Contact: evenimente@musicandcycling.ro