richard-III-bulandra - Bilete

RICHARD AL III-LEA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cea mai jucată piesă shakespeariană, Richard al III-lea este o creaţie ce ilustrează ambiţia şi setea de putere a personajului principal şi traseul sângeros şi brutal prin care acesta îşi croieşte drum spre tronul Angliei. Asemenea celorlalte personaje shakespeariene de prim-plan, Richard este o figură complexă, ale cărei acţiuni sunt determinate de nenumărate resorturi externe şi interne, inspirând concomitent repulsie şi fascinaţie. Ca orice politician viclean, în clipa în care ia puterea, Richard transformă lumea într-un teatru în care el este simultan şi actor şi regizor. O dramă ce prezintă ascensiunea şi căderea unui tiran care, dintr-un garant al legii, devine un tâlhar şi un ucigaş blestemat de semenii săi.

Regie ANDREI ŞERBAN; Traducere şi adaptare scenică DANIELA DIMA

Decor ANDREI ŞERBAN

Costume FRUZSINA NAGY

Muzică RAUL KUSAK

Durata spectacolului: 2 ore şi 45 minute


STIMAȚI SPECTATORI

Conform H.G. nr. 932/2021 modificată și completată prin HG nr. 990 din 17 septembrie 2021, participarea/accesul publicului la sălile de spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, pentru următoarele categorii de spectatori:

Ø persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;


Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; sau


Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;


Ø persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.


Intrarea spectatorilor în sala de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.
În măsura în care ați achiziționat deja un bilet la spectacolele teatrului nostru și nu vă aflați în vreuna dintre cele trei situații menționate mai sus, aveți posibilitatea de a solicita restituirea prețului biletului achiziționat.


Ne cerem scuze pentru neplăcerile create!