Robbie Williams - Let Me Entertain You  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Robbie Williams LIVE la Bucuresti!


 


“If anybody this year stages a more fun, up-for-it pop gig than Robbie Williams, I would love to see it”


The Guardian 4*


 


Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, ROBBIE WILLIAMS, adaugand Bucureştiul pe lista destinatiilor turneului “Let Me Entertain You Tour”.


Concertul anului 2015 va avea loc in data de 17 iulie, in magnifica locatie a Pietei Constitutiei si promite sa fie un spectacol exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic artistului.


Prin Eventim.ro sunt disponibile bilete si pentru concertele din Serbia si Bulgaria, concerte care fac parte din Let Me Entertain You Tour 2015


Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.


Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui ROBBIE WILLIAMS, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale: Let Me Entertain You (melodie care da si numele turneului) Feel, Angels, etc.


 


 Prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment