ROCK FARA FRONTIERE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concert Holograf si EDDA Muvek la Cluj


 


Rock fara frontiere la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca!


Holograf si EDDA Muvek, doua dintre cele mai cunoscute si mai iubite formatii rock din Romania, respectiv din Ungaria, vor concerta în 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.


 


Biletele PARTY ZONE (în picioare, pe toata suprafata terenului de joc) costa 30 de lei.


Bilete STANDARD SEAT (pe scaune cu locuri nenumerotate), la pretul de 45 de lei.


 


În perioada 1 iulie - 20 decembrie 2017, la cumpararea de produse din magazinul Diego Cluj-Napoca, veti beneficia de o reducere egala cu pretul biletului dumneavoastra. Informatii despre regulamentul campaniei aflati sunand la numarul de telefon 0264/437.023, dupa 1 iulie.


 


Formatia Holograf a fost înfiintata în anul 1978 si este în continuare foarte activa pe marile scene din tara, cu concerte foarte bine primite de public. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei sunt Banii vorbesc, Vino, Umbre pe cer, Dincolo de noriTi-am dat un inelUndeva departeSa nu-mi iei niciodata dragostea, Cat de departe sau Vine o zi.


 


EDDA Muvek, unul din brandurile rock ale Ungariei, a luat nastere în 1973, în orasul maghiar Miskolc, sub numele de Griff. De-a lungul carierei cu peste 20 de albume si sute de concerte, rockerii de la EDDA au avut succes cu hituri precum A kor, A hutlen,  Ejjel erkezem, A keselyu, Unnep, Elhagyom a varost sau Gyere orult.


 


Concertul Holograf si EDDA Muvek este organizat de Backstage Production. Evenimentul marcheaza împlinirea a 10 ani de existenta a magazinului Diego Cluj-Napoca.