Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

Timp de 8 ani festivalul Rock the City a adus in Bucuresti o varietate de genuri muzicale.

 

 

 

In acest an, cu parere de rau va anuntam ca, din cauza unor motive neprevazute si independente de vointa organizatorilor, nu vom putea continua cu editia planificata pentru data de 27 august 2017.

 

 

 

Pentru restituirea contravalorii biletelor va rugam sa va adresati punctului de vanzare Eventim de la care au fost achizitionate. Pentru biletele achizitionate online va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@eventim.ro

 

 

 

Va multumim pentru sustinere si pentru interesul acordat evenimentului!THE OFFSPRING va concerta in cadrul festivalului

Rock The City

Premiera muzicala in Romania: The Offspring, legendara trupa din California va fi headliner in cadrul celui mai mare festival rock din România – Rock The City, ajuns la cea de a 8-a ediție.

 

Festivalul, organizat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment, va avea loc in data de 27 august 2017, la Arenele Romane si va aduce pe scena nume cunoscute ale genului muzical: Bullet For My Valentine, The Darkness, Firma, precum si alte trupe romanesti care vor fi anuntate pe parcurs.

 

The Offspring:

Formata in 1984 si cunoscuta initial sub numele de Manic Subsidal, The Offspring a vandut pana in prezent peste 40 milioane de albume in intreaga lume, fiind considerata una dintre trupele cu cele mai bune vanzari din toate timpurile.

 

A lansat 9 albume de studio si a concertat in peste 1100 de show-uri pe intreg mapamondul.

 

Albumul lansat in 1994, Smash, ramane cel mai bine vandut album de pana acum, editat sub tutela unei case de discuri independenta.

Printre cele mai cunoscute hituri alte trupei se numara Self Esteem, Come Out And Play(Keep ‘Em Separated), The Kids Aren’t Alright si You’re Gonna Go Far, Kid.

 

Actualul lor turneu, The Offspring World Tour 2017 a inceput in luna martie in Japonia si se va incheia in luna octombrie a acestui an, in Edmonton, Canada. Turneul coincide cu 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: Ixnay on the Hombre.

 

 

Bullet For My Valentine

Infiintata in 1998 in Tara Galilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusa din Matthew Tuck, Michael Thomas si Michael Paget.

Pana in prezent au lansat 5 albume de studio, vanzarile ridicandu-se la peste 5 milioane de copii in intreaga lume.

 

The Darkness

Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, relative nou infiintate, The Darkness a lansat 3 albume de studio si 2 EP, fiind cunoscuta pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock si glam metal.

Membrii formatiei sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins si Frankie Pullain.

 

 

 

FiRMA

Trupa pionier a rock-ului alternativ din Romania, Firma a fost infiintata de 2 fosti colegi de liceu, care împartaseau aceeasi pasiune: muzica rock.

 

Au lansat 3 albume de studio, precum si 5 videoclipuri pentru piesele: La Orbire(care s-a clasat pe prima pozitie in topul MTV România imediat după lansare), Nimeni, Important, Te Paste si Baby Is Crying.

 

Este prima trupa romaneasca nominalizata la sectiunea internationala a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe(2007), ajungand printre cele 3 finaliste si surclasandu-i pe Sunrise Avenue si The Klaxons .

 

Festivalul isi va deschide portile incepand cu ora 16:30, iar prima trupa va concerta de la ora 17:00.