kiss-rock-the-city-2022-july - Bilete

ROCK THE CITY 2022

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

REGULI DE ACCES SPECTACOL


Accesul publicului: ora 14:30

Spectacol: 16:00 – 23:00

Rugam toti spectatorii sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul concertului.

La intrarea in locație, toți participanții vor fi controlati de către agenții de securitate.

Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptic. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Este interzis accesul cu:

· droguri sau substante ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;

· racitoare sau lazi frigorifice

· rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4

· sticle (din sticla, plastic, pet), conserve, doze;

· scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;

· mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

· arme de orice fel, catuse, cutite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane, bețe;

· obiecte ascutite, obiecte care pot taia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascutite sau taioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;

· obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumanari;

· echipament de inregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;

· aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);

· Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;

· biciclete, trotinete, segway,

· obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;

· bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;

· umbrele;

· artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;

· animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Pe intreaga perioada a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul in conditiile comunicate la acreditare.


KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022


După aproape trei ani de pauză, festivalul Rock The City va reveni în atenție anul viitor prin ediția cu numărul 11. Pe 16 iulie 2022, Rock The City vă prezintă o trupă legendă a muzicii rock – KISS, aflată în turneul ei de adio.


Prezența grupului KISS va fi o premieră pentru România și va fi ultima ocazie să-i vedeți live sub egida End Of The Road, ce va încheia o carieră de 49 de ani!


Kiss și-a început activitatea în 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formații rock și, în același timp, trupa care a revoluționat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la număr. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus în Rock And Roll Hall Of Fame.


Din punct de vedere live, Kiss a creat senzații încă din anii 70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic, în cel vizual și chiar dacă costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin încasări de milioane în urma vânzării de tricouri personalizate, de tot felul de accesorii sub marca Kiss. Prin schimbarea deasă a conceptului vizual pe scenă, a stage set-ului și a modului de a oferi publicului mereu ceva nou, Kiss a fost întotdeauna un punct de atracție. Ca să nu mai punem la socoteală măștile și costumațiile excentrice, care au definit conceptul vizual Kiss și care a încântat generații de spectatori.


End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie să-i vedeți la lucru pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de muzicieni atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual. Pe 16 iulie veți auzi, în sfârșit, în România o listă lungă de hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi I Was Made For Loving You, Detroit Rock City și Lick It Up printre altele.


Pe lângă show-ul Kiss, Rock The City vă propune o întâlnire și cu una dintre cele mai apreciate formații germane ale momentului, POWERWOLF. Și-a început activitatea în 2004 și de la an la an a reușit să câștige noi adepți atât prin produsele sale de bună factură în zona power metal, cât și prin prestațiile live, unde un punct de atracție este solistul vocal Attila Dorn.


În vara aceasta, Powerwolf ar fi trebuit să pornească în turneu pentru a prezenta publicului noul album de studio, Call Of The Wild, dar pandemia a oprit totul așa că în 2022 turneul va fi reluat, iar la Rock The City 2022 nemții vor putea să prezinte și publicului român noua sa creație, dar și mai vechile piese de rezistență precum Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.


Rock The City 2022 se va ține pe 16 iulie 2022 în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de către D&D East Entertainment și Marcel Avram.


Preț bilete:

Normal circle – 270 RON + taxe (preț promoțional 230 RON + taxe - primele 2500 de bilete).

Golden circle – 440 RON + taxe (preț promoțional 350 RON + taxe - primele 1000 bilete).

Diamond circle – 600 RON + taxe

Tribună VIP – 700 RON + taxe


După epuizarea biletelor promoționale la Normal (2500 de bilete) și Golden Circle (1000 bilete), prețul biletelor va fi 270 RON la Normal Circle și 440 RON la Golden Circle.


Biletele se vor pune în vânzare pe data de 3 decembrie 2021 prin rețeaua Eventim (www.eventim.ro).

Pentru mai multe detalii accesati www.ddee.ro.


REGULI DE ACCES SPECTACOL


Rugam toti spectatorii sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul concertului.

La intrarea in locație, toți participanții vor fi controlati de către agenții de securitate.

Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptic. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.


Este interzis accesul cu:

• droguri sau substante ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;

• racitoare sau lazi frigorifice

• rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4

• sticle (din sticla sau plastic – pet), conserve, doze;

• scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;

• mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

• arme de orice fel, catuse, cutite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane;

• obiecte ascutite, obiecte care pot taia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascutite sau taioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;

• obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumanari;

echipament de inregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;

aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);

Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;

• biciclete, trotinete, segway,

• obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;

• bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;

umbrele;

• artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;

• animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Pe intreaga perioada a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul in conditiile comunicate la acreditare.