ROCK THE CITY - MUSE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ROCK THE CITY Festival 2016Festivalul Rock The City revine în peisajul concertistic bucureștean. Ediția din 2016 va avea ca headlineri trupele Iron Maiden și Muse. Rock The City 2016 se va desfășura în perioada 29-30 iulie 2016 în Piața Constituției din capitală.A șaptea ediție a festivalului Rock The City propune, pe lângă numele consacrate - MUSE și IRON MAIDEN, două formații românești – FiRMA și EYEDROPS. Ambele vor urca pe scenă în data de 29 iulie, iar primii vor fi cei de la EYEDROPS, un grup bucureștean adept al curentului alternative-indie rock.Grupul a pornit la drum în 2012 și s-a remarcat până acum prin piesele ‘Prezent’ și ‘Bicicleta’, cele doua single-uri avand si videoclipuri foarte vizionate on-line. Este considerat un grup de perspectivă în zona indie, iar în toamnă va lansa albumul de debut.
In versurile pieselor sale, Eyedrops abordeaza teme sociale si spirituale, obsesia libertatii si a prezentului.


A doua formație care va concerta pe data de 29 iulie este FiRMA, un nume deja consacrat în zona rockului alternativ. FiRMA a debutat in anul 2001 și pana acum a produs trei albume de studio, dar și o serie de videoclipuri intens difuzate pe canalale muzicale din România.
Despre calitatea muzicii FiRMA toată lumea a avut încă de la început numai cuvinte de laudă, iar latura live a fost și ea apreciată în unanimitate. Grupul a fost nominalizat la premiile muzicale MTV Romanian Music Awards in anul 2005, cat si la MTV Europe Music Awards, mai intai in 2004 si apoi in 2007 la sectiunea ”New Sounds of Europe”, cand i-au devansat pe Klaxons si Sunrise Avenue.
Single-ul "Doua Suflete", un extras de pe cel mai nou album ”Descântece – Vol.1`(2014)”, a intrat instant in heavy rotation la posturile de radio nationale. Videoclipul său, ce creează o atmosferă și un cadru vizual perfect pentru o poveste de dragoste și un descântec al regăsirii de sine prin sufletul pereche, a starnit admiratia unui public numeros si foarte variat.


In prima zi a festivalului Rock the City, alaturi de Eyedrops si FiRMA, va mai urca pe scena inainte de Muse si grupul olandez Birth of Joy. Concertul formatiei Iron Maiden va fi deschis de trupa The Raven Age.


Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor.Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis.  Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.
La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.Porțile se deschid in data de 29 iulie la ora 16:50 si in data de 30 iulie la ora 17:30. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Intrarea publicului se va face pe cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie).


Accesul la eveniment se face in baza unui bilet valid. O singura persoana poate avea acces in baza unui bilet. In cazul abonamentelor, se vor oferi bratari in baza carora se poate face accesul la eveniment in ambele zile ale festivalului. Participantii la eveniment trebuie sa aiba asupra lor biletul pe toata durata festivalului. Biletele de o zi, abonamentele si bratarile nu sunt transmisibile.Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 7 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.


Evenimentul este prezentat de către Marcel Avram și East European Production în colaborare cu D&D East Entertainment.