06.09.2021 Poster ROJW - Bilete

Romanian Jewelry Week 2021

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Romanian Jewelry Week – Editia a II-a

Bijuteria contemporană din întreaga lume își dă întâlnire la București

Romanian Jewelry Week 2.0 sărbătorește bijuteria contemporană între 30 septembrie și 3 octombrie cu expoziții, conferințe, tururi ghidate și târguri și peste 190 de designeri români și internaționali care vor expune mii de creații de bijuterie.

Expoziția centrală se va deschide joi, 30 septembrie, ora 11:00 la Arcub Gabroveni și va prezenta mii de creații de la 191 designeri de bijuterie contemporană din peste 25 țări din întrega lume, propunând creații semnate de artiști contemporani din România, SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Spania, Germania, Ungaria, Franța, Marea Britanie, Italia, Olanda, Grecia, Austria, Republica Moldova, Israel, China, Iran, Coreea de Sud și multe altele.

Expoziția va fi completată de șase expoziții colective, școli și asociații internaționale de renume: Milano Jewelry Week, Budapest Jewelry Week, Co-Adorn Art Jewellery Society Canada, Sheffield Hallam University UK, Plus One Collective și The Gallery of Art in Legnica Polonia. Expoziția va prezenta de asemenea și doi designeri internaționali invitați speciali - Daniella Saraya (Israel) și Claudia Lepik (Cluster London Artist in Residence).

ARCUB - Hanul Gabroveni - Locație principala Romanian Jewelry Week

Spațiul de expoziție Arcub va găzdui expoziția centrală Romanian Jewelry Week, precum și o secțiune specială de târg cu vânzare pe perioada celor 4 zile de eveniment, cu peste 190 designeri și peste 1500 exponate de bijuterie contemporană.

Program de vizitare - 30 septembrie - 3 octombrie 2021 între 11.00 și 20.00

Evenimente speciale:

30 septembrie 2021, ora 18.00 - Curator Tour - Tur ghidat în expoziție realizat de David Sandu, fondatorul și curatorul Romanian Jewelry Week

3 octombrie 2021, ora 17.00 - Ceremonia de Premiere Romanian Jewelry Week 2021

*Toate evenimentele și expozițiile se vor desfășura în condiții de siguranță, respectând normele de distanțare socială. Vizitatorii sunt rugați să poarte mască pe toată durata evenimentelor și să respecte regulile de acces din locatie.