romantico-2023 - Bilete

ROMANTICO

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Marcel Pavel in deschiderea concertului Romantico de la Cluj-Napoca


Cine să fie mai potrivit să cânte în deschiderea concertului ROMANTICO, de la Cluj-Napoca, decât artistul care a făcut din ”Frumoasa mea” un hit? Marcel Pavel este invitatul Veronicăi Liberati și al lui Jonathan Cilia Faro, pe 26 martie!

Marcel Pavel este deținătorul Discului de Platină pentru cele peste 250.000 de exemplare vândute ale albumului ”Frumoasa mea” și câștigătorul selecției naționale pentru Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa ”Tell me why”, dar și deținătorul premiului "The Best Live Act 2013" pentru concertul "Very Classic" prezentat la Sala Palatului din București unde a fost acompaniat de peste 140 de muzicieni și artiști.

Jonathan Cilia Faro este tenorul american, cu origini italiene, care dorește să facă opera accesibilă tuturor. De altfel, timbrul vocal și amplitudinea vocii lui l-au propulsat în lumea muzicii încă din adolescență.

Veronica Liberati revine în România după succesul de la Vocea României, de anul trecut și după participarea la Festivalului “Cerbul de Aur” 2019. În ambele ocazii, Veronica a impresionat publicul datorită interpretării melodiilor Loredanei Groza.

Vino să ne bucurăm împreună de aceste voci minunate și de emoțiile iubirii într-o frumoasă seară de martie!

Un eveniment MiraShow