Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Bucura-te de transmisiunea prin satelit a spectacolului Royal Opera House: LA BOHEME – PUCCINI

Biletele costă 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online.


Opera pasionala a lui Puccini este condusa de Antonio Pappano si are o distributie tanara superba, printre care si Nicole Car, Michael Fabiano si Mariusz Kwiecien, intr-o noua productie de Richard Jones.

Cand Rodolfo, un poet fara nici un ban, o intalneste pe Mimi, o croitoreasa, acestia se indragostesc instantaneu. Dar fericirea lor este amenintata atunci cand Rodolfo afla ca Mimi este grav bolnava. Reputatul regizor Richard Jones (Boris Godunov, Il Trittico) conduce noua productie a lui Puccini – La Boheme.

Opera se axeaza pe viata grea a unui grup de tineri artisti ca isi duc existenta la marginea boemului Paris. Jones aduce perspectiva lui caracteristic acuta la acest clasic de mult indragit, vizualizat intr-un decor spectaculos realizat de Stewart Laing.

Reprezentarea romantica a lui Puccini al Parisului boem, cu muzica memorabila si o poveste de dragoste din viata de zi cu zi, a captivat publicul din intreaga lume, ceea ce face ca La Boheme sa fie una dintre cele mai iubite opere. Acesta a fost realizata pentru prima data in Covent Garden in 1897 si a avut peste cinci sute de spectacole pana in prezent.