Salonul ROVINHUD  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Salonul ROVINHUD este un eveniment care dorește să promoveze vinul de bun gust, educația pentru un consum responsabil și responsabilitatea socială, oferind în primul rând calitate atât expozanților cât și vizitatorilor. 

Expozanților în prima zi, când Salonul va fi deschis exclusiv celor din domeniul HORECA pentru a le oferi spațiu discuțiilor și afacerilor viitoare. Vizitatorilor prin faptul că se vor bucura de cele mai bune vinuri din țară și din regiune, majoritatea expozanților fiind crame care nu participă de regulă la târguri sau festivaluri în România, iar majoritatea vinurilor oferite spre degustare nu se regăsesc pe rafturile supermarketurilor. 

Atât expozanții cât și vizitatorii vor avea ocazia să învețe de la cei mai buni experți din lume, având posibilitatea de a participa la masterclassurile organizate în a doua zi a evenimentului. 

Masterclassurile vor fi susținute în limba engleză și maghiară și se va asigura traducerea simultană în limba română. 

Iar pentru că vinul apropie oamenii și distruge bariere, anul acesta tot profitul evenimentului va fi folosit pentru a sprijini tinerii cu dizabilități de la Asociația ”Ceva de Spus” în achiziționarea unui microbuz accesibil. 

Vinul apropie oamenii iar ROvinHUd este un spirit, care dorește să aducă o schimbare pozitivă în viața persoanelor cu dizabilități. Achiziționarea microbuzului nu va ajuta doar mobilitatea autoreprezentanților de la Ceva de Spus ci și sprijinul în munca lor de zi cu zi de a schimba legi, a schimba mentalități și a câștiga respectul pentru abilitate și nu mila pentru dizabilitate. 

În acest scop evenimentul este organizat de voluntari, iar invitații speciali ai evenimentului își susțin prezentarile pro bono. 

Participând la acest eveniment ”de bun gust” veți avea parte de vinuri excelente și în același timp veți contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități.


Pentru mai multe detalii accesați pagina www.salonul.net