SAM HAYWOOD  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment


DATA EVENIMENTULUI "CHOPIN TRAIESTE?" A FOST MODIFICATA


Recital Sam Haywood,  26 septembrie 2010, Ateneul Roman


 


Din motive obiective, organizatorii evenimentului impreuna cu reprezentantii Ateneului Roman anunta modificarea datei sustinerii recitalului pianistului britanic, Sam Haywood. Astfel, evenimentul anuntat initial pentru 25 septembrie va avea loc o zi mai tarziu – duminica, 26 septembrie, incepand cu ora 19:00 la Ateneul Roman


Biletele achizitionate pana acum isi mentin valabilitatea. Cei care doresc sa ia parte la recital pot cumpara in continuare bilete atat online, pe www.eventim.ro, cat si in librariile Humanitas, Libraria Carturesti Magheru si in retelele de magazine Germanos, Vodafone si Orange.


Mai multe detalii despre evenimentul din 26 septembrie puteti gasi pe www.cruciadaculturii.ro


 


Cavalerii Frumosului se pregatesc din nou de lupta. Cruciada Culturii, miscarea de promovare a valorilor artei initiata de Agentia de Vise si Fundatia artEST continua lupta impotriva Uratului. Sub blazonul Cruciadei Culturii, Bataliile Toamnei vor avea loc in fiecare luna, la Ateneul Roman. In septembrie, octombrie si noiembrie, iubitorii muzicii clasice vor avea bucuria de a-i asculta pe Sam Haywood si Sarah Chang in doua concerte vibrante la Ateneul Roman.  

Chopin traieste. Prin Sam Haywood!

Pe 25 septembrie 2010 Sam Haywood aduce muzica lui Chopin la Ateneul Roman intr-un recital deosebit. A impresionat publicul din intreaga lume alaturi de Joshua Bell. Acum  revine si interpreteaza piese de pe cel mai recent album al sau, inregistrate chiar la pianul Pleyel, la care a cantat Frederic Francois Chopin. In anul in care intreaga lume il celebreaza pe marele compozitor, recitalul de la Bucuresti vine ca un punct de referinta in demersul de popularizare a celor mai frumoase lucrari ale acestuia.  

Sarah Chang aduce la Bucuresti celebrul concert de Brahms
La inceputul acestui an a cucerit publicul roman intr-un recital extraordinar. Pe 28 noiembrie 2010, Sarah Chang revine la Ateneul Roman intr-un concert de amplitudine, alaturi de Orchestra Filarmonicii “George Enescu” sub bagheta dirijorului Emmanuel Villaume. “Zeita Viorii” va face din nou ca fiecare coarda a instrumentului ei sa se confunde cu pasiunile noastre, daruindu-ne o seara pe care nu o vom uita usor.

Cruciada Culturii este sustinuta de UniCredit Tiriac Bank si Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania.  
Cruciada Culturii a fost initiata la inceputul anului 2010 de Agentia de Vise si Fundatia artEST cu scopul de a scoate la lumina repere veritabile si de a aduce la un loc oameni de cultura cu idei si viziuni comune.  Mai multe informatii despre proiect se gasesc pe www.cruciadaculturii.ro
Persoana de contact:
Carina Sava
Email: carina.sava@agentiadevise.ro
Telefon: 0722.375.753
www.agentiadevise.ro, www.cruciadaculturii.ro