scene - Bilete

SCENE DINTR-O CĂSNICIE

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

REGIA: IOAN CĂRMĂZAN

Din distribuție fac parte:

Elena Popa si Sebastian Marina.

În scenele filmate vor putea fi revăzute actrițele Fatma Mohamed, Manuela Ciucur, Anca Pitaru, Mădălina Mușat, Claudia Ardelean, Camelia Paraschiv Katai, Alexandrina Ioana Costea.

Inocențiu Ieremia

Video: Tavi Dobra

Animație: Ördög-Gyárfás Ágota

Muzica: Marius Popa

Orchestrație:

Gabriel Pindici

Spectacolul „Scene dintr-o căsnicie" este o adaptare după Ingmar Bergman, a cărui regie este semnată de regizorul de teatru și film Ioan Cărmăzan. Concepută pentru sala Teatrului „Andrei Mureșanu" și pentru trupa de actori de aici, noua producție teatrală este o combinație sperăm noi fericită între teatru și film.

Cu realismul psihologic specific nordicilor, „Scene dintr-o căsnicie" aduce în prim-plan tensiunile care caracterizează la scară largă mariajele, stările alternante de bucurie și tristețe, dar mai ales oscilațiile psihicului uman generate de contexte, dialoguri sau trăiri de moment, punând accent și pe tendința minții umane de a plăsmui scenarii mai mult sau mai puțin veridice în baza cărora, în mod greu de înțeles, deseori omul poate lua chiar decizii importante.

Modalitatea originală prin care montarea îmbină filmul cu spațiul scenic prezintă avantajul că spectacolul va atinge într-o manieră similară spectatorul, fie că acesta îl va urmări prin live-streaming, direct din sală sau filmat.