Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

SEAL revine la București

 

 

Celebrul cântăreț și compozitor britanic, Seal, revine la București pentru a-și promova cel mai recent material de studio, Soul 2. Concertul va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului, iar spectatorii români vor avea șansa să asculte piese din repertoriul artistului, dar și cover-uri marca Seal ale unor piese de rezonanță internațională.

 

Concertul pe care Seal îl va susține pe 27 noiembrie la Sala Palatului din București va fi prefațat de un recital susținut de trupa Taxi.

Nu este pentru prima dată când managementul binecunoscutului artist britanic alege să colaboreze cu trupa Taxi pentru concertul Seal, la București. Iubitorii muzicii pop de calitate din România își aduc aminte cu plăcere că și primul spectacol Seal de la București (2006) s-a bucurat de un preambul asigurat de trupa Taxi.

 

Astfel, piese precum Ai închis marea în ochi, Mi-e dor și doare sau creații mai noi, precum Esti iubibilă, NonStop sau Cele două cuvinte, se vor alătura hiturilor internaționale lansate de Seal în cei peste douăzeci de ani de carieră, într-un regal muzical de prima mână.

 

Câștigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil și iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose. Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

 

Celebrul cântăreț și compozitor britanic vine de această dată la București pentru a-și promova cel mai recent material de studio, Soul 2. După cum arată și titlul, materialul discografic în cauză este unul care conține reinterpretări ale unor piese de rezonanță internațională. ʺAm ales piese care erau în vogă când eu eram mic și le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă" - spune Seal despre frumoasele melodii ce compun albumul. Astfel, melodii precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don't Live Here Anymore vor putea fi ascultate în interpretarea lui Seal, alături de cele mai mari hituri din repertoriul artistului.

 

Concertul Seal de la București este organizat de Marcel Avram și East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Câștigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste douăzeci de ani de carieră și în special pentru piesa Kiss from a Rose, care a figurat pe soundtrack-ul filmului Batman Forever (1995). Cariera lui Seal numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare în întreaga lume.

 

Cel mai recent album al artistului britanic este unul de cover-uri. Albumul intitulat Soul 2 a fost realizat în colaborare cu vechii săi prieteni, legendarii producători Trevor Horn și David Foster. Primul are meritul de a-l fi lansat pe Seal în industria muzicală, de a-i fi semnat producția hitului Kiss from a Rose, precum și o sumedenie de proiecte de succes în portofoliu, cu trupe ca Yes, Frankie Goes To Hollywood, Pet Shop Boys, Simple Minds ori Genesis și artiști ca David Bowie, Paul McCartney, Robbie Williams, Tom Jones ori Annie Lennox. La rândul său, canadianul David Foster are nu mai puțin de șaisprezece premii Grammy, proiecte alături de Mariah Carey, Céline Dion, Andrea Bocelli, Tony Braxton, Michael Jackson și Madonna. În plus, este cel care l-a descoperit pe Michael Bublé și cel care a semnat producția albumului Seal din 2010, Commitment

 

Soul 2 este – după cum arată și numele –, un al doilea album de hituri reinterpretate pe care îl lansează Seal. Materialul conține piese precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don't Live Here Anymore și înregistrează vânzări excelente în Europa și America de Nord.

 

Despre piesele ce compun acest album, Seal spune că i-au marcat tinerețea și i-au format gusturile muzicale. ʺAu avut un impact deosebit asupra mea, deoarece erau foarte diferite față de multe din piesele R&B pe care le ascultam. Mi-au influențat mult tinerețea și apoi viziunea asupra modului în care scriu muzicăʺ, spune artistul. ʺAm ales piese care erau în vogă când eu eram mic și le-am abordat dintr-o perspectivă sonoră cu totul nouă. De unde și implicarea lui Trevor Hornʺ, adaugă Seal.

Sponsori / Parteneri