Se incarca...

SEARA DE FADO & FLAMENCO

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o descoperi în cea mai autentică formă a sa, te invităm să te bucuri de recitalurile de fado acompaniate de gastronomia tradițională portugheză,  la Dancing Lobster.

FADO & FLAMENCO LIVE SHOW

 Pe 4, 5 și 6 decembrie, experimentează cultura Peninsulei Iberice într-un spectacol ce reunește muzica fado din Portugalia, dansul Flamenco din Spania și gastronomia iberică fără egal. Rezervă acum bilete la spectacolul live Fado & Flamenco, organizat de Restaurantul Dancing Lobster, în București.

Fado & Flamenco Live Show aduce la Dancing Lobster patru ambasadori ai culturii iberice în lume: dansatoarea și coregrafa de Flamenco Marta Chasqueira, solistul de Fado Sérgio Silva, Bruno Mira (chitară portugheză) și André M. Santos (chitară clasică). Iar preparatele autentice cu pește și fructe de mare pregătite în bucătăria restaurantului vor completa această experiență cu gustul și mirosul Portugaliei.

Atât muzica Fado, cât și Flamenco au fost declarate capodopere ale patrimoniului cultural al umanității de către UNESCO. După ce a fost prezentat în numeroase festivaluri din Portugalia și Spania, spectacolul ce combină dansul andaluz cu muzica Fado a câștigat faima internațională între iubitorii de experiențe culturale unice.

Rezervă bilete pentru spectacolul Fado & Flamenco la Dancing Lobster și bucură-te de o călătorie culturală și gastronomică în centrul Bucureștiului.

Marta Chasqueira - https://www.youtube.com/watch?v=AJkUXEHCeuw

Marta Chasqueira - https://www.youtube.com/watch?v=OJ9_PQZFo9s

Marta Chasqueira - https://www.youtube.com/watch?v=2kzHR2D_3tw

Program:

Acces de la 19:30

Ora începerii concertului: 20:30

Durata concert: două reprize de 45 de minute

Pauză: 30 minute

Preturi bilete Fado & Flamenco:

Bilet 1 persoană – 120 lei

Masă 2 persoane – 240 lei

Masă 4 persoane – 480 lei

Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.

Dancing Lobster - Restaurant de pește si fructe de mare cu specific portughez

 

Adresa: Str. Glodeni nr. 3, Cladire C22, Sector 2, București

Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la contact@dancinglobster.ro sau apelează 0770.690.886