Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Sebastian Spanache Trio lansează cel de-al doilea album, printr-o premieră națională!

 

După nici un an de la primul album, grupul timișorean Sebastian Spanache Trio lansează în 25 aprilie 2014 cel de-al doilea album oficial intitulat "A PASHA’S ABSTINENCE" în cadrul primului concert live din România care va fi amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco). Locul de desfășurare al evenimentului va fi pe Podul „Eiffel” (Podul de Fier dintre str. Ady Endre și str. Andrei Mureșianu) și va fi limitat la 100 de participanți. Căștile wireless vor fi puse la dispoziție de către organizatori în mod gratuit, cumpărătorilor de bilet.

 

Biletele la eveniment vor costa 30 de lei, respectiv 50 de lei cu CD inclus și se vor putea achiziționa din rețeaua Eventim. CD-urile se vor ridica la eveniment.

 

Startul concertului se va da la ora 20:00 fix, iar accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:45.

 

Concertul va fi filmat, constituind primul DVD al grupului și va fi disponibil ulterior în regim gratuit, pe suport fizic și pe pagina oficială a artiștilor.

 

La eveniment va participa și un cvartet de coarde compus din: Cătălina Trincă – vioara, Otilia Marița – vioara, Iuliana Birtea– violă și Lidia Cosmin – violoncel.

 

Bilete

 

Biletele se pot găsi în rețeaua Eventim și se vor putea achiziționa atât online cât și din magazinele partenere (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, casieria Teatrului Național Timișoara, etc). Reamintim că vor fi disponibile doar 100 de bilete.

     

Evenimentul este realizat cu sprijinul PLAI, Music Service, HDV Studio, Becherovka, Silent Dance și PR Beta Agency.

    

Despre Sebastian Spanache Trio

 

Sebastian Spanache Trio a luat naștere în a doua jumătate a anului 2011 și este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Sánta (contrabass, chitară bas) și Radu Pieloiu (tobe, percuție). Anul 2013 a fost un an plin de activitate pentru cei 3 muzicieni, de la lansarea primului disc oficial până la primul turneu european, concerte în cadrul primei ediții a JazzTM, Arcub OpenAir și câștigarea Marelui Premiu în cadrul festivalului concurs “Johnny Răducanu”.

   

 Linkuri Sebastian Spanache Trio:

 

http://www.sebastianspanachetrio.com
https://www.facebook.com/SebastianSpanacheTrio

 

Multumim pentru sprijin!

Sebastian Spanache Trio