Sedinta foto memorabila  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Descopera ce inseamna sa pozezi ca model pentru un fotograf profestionist, experimentand aceasta sedinta foto in care poti incerca fotografia de portret, fashion sau chiar nudul. Ai de ales intre cele trei optiuni sau le poti incerca pe toate, poate asa vei descoperi laturi ale personalitatii tale necunoscute pana acum.


O sedinta foto, indiferent de tipul de fotografie ales, presupune realizarea unei legaturi cu omul din spatele camerei, iar in acest sens iti garamtam ca partenerul nostru Ovi te va face sa iti atingi un punct de relaxare maxim, astfel incat sa scapi de crisparea fata de camera. Iar daca pana acum ai mai cochetat cu aparatul foto, din fata acestuia, atunci stii cat de important este omul din spatele camerei pentru ca fotografia sa fie una de exceptie.


Fotografia de portret surprinde frumusetea pe care o exprimi prin expresia fetei, prin sentimentele care te inunda intr-un anumit moment, acestea ajungand la final sa emotioneze privitorul fotografie finale. Desenele preistorice din pesteri, statuile din Grecia si Roma Antica, sculpturile erotice din India si Africa si multe alte artefacte din lumea intreaga sunt dovada fascinatiei puternice pentru nud. Inventarea fotografiei in secolul al XIX- lea a creat noi mijloace de ilustrare a corpului omenesc.


La inceputul secoluli XX ilustrarea nuditatii in fotografie era inca un subiect tabu. Acum acest subiect a devenit unul obisnuit, datorita faptului ca ne-am descoperita partea curioasa si ii lasam pe cei de langa noi sa ne "invadeze" intimitatea, aici fiind vorba in principal de fotograf.


Fotografia de fashion dateaza din timpul lui Napoleon al 3-lea, dar a devenit cunoscuta abia in secolul 20 cand moda a devenit accesibila unui public mai larg. Aceasta a evoluat si a ajutat case de moda sa devina celebre. In anii 70, feminismul a influentat puternic moda si modul in care femeile erau reprezentate. Astăzi, fotografia de modă ia multiple forme, întrucât granițele devin din ce în ce mai estompate între activitatea comercială și cea artistică.


 


Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.


 


Detalii experiență:  • Locatie: Oradea, la studio sau intr-o locatie aleasa in prealabil.

  • Durata: intre 30 de minute si o ora.

  • Tipuri de fotografie: nud, portret, fashion.

  • Numar de poze pe care le primiti la final, editate in mod profesional: 10.

  • Experienta pentru o singura persoana.

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou. 

  • Valabilitate voucher: 12 luni de la achizitionare.


Important de știut:  • Cheltuielile de transport nu sunt incluse in cazul in care alegeti locatii ce necesita deplasare in afara localitatii.

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).