See You Change Schimbare tunsoare  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Schimbare completa de look asistata de o super aplicatie - See You Change Schimbare tunsoare


Prietena ta își dorește o schimbare de look? Un bob rock, un breton asimetric  sau o nouă culoare?  Acum poate alege schimbarea pe care și-o dorește fără să se teamă că rezultatul nu va fi pe măsură!


În zilele noastre nu ne mai putem permite o tunsoare eșuată sau un look care nu ne avantajează. Printre ședințe, întâlniri cu parteneri și clienți, ieșiri cu iubitul la teatru sau la film,  alegem calea cea mai sigură de a arăta bine cu un minim de efort și de cele mai multe ori alegem un stil care este ușor de întreținut dar care nu ne reprezintă. Ne ascudem visul de a avea o tunsoare rebelă și nonconformistă și oftăm admirativ de fiecare dată când vedem o tunsoare chic purtată cu mândrie și naturalețe.


Și pentru că viața este prea scurtă pentru a ne permite să ne inhibăm personalitatea, am creat alături de FASON Creative Beauty Salon, o experiență cadou specială. Folosind o aplicație personalizată ce le permite să creeze în realitate look-ul dorit, salonul FASON își surprinde clientele oferindu-le asistența de care aveau nevoie pentru a lua o decizie îndrăzneață. Vei face o poză într-un colț destinat special acestui serviciu, apoi vei "încerca" virtual mai multe tipuri de look. Breton, bob asimetric sau chiar schimbarea culorii. Vei vedea care ți se potrivesc și apoi te vei lăsa pe mâna stiliștilor pentru a crea look-ul pe care ți-l dorești.


La final vei primi toate pozele și invitația de a reveni la salon de fiecare dată când simți că ai nevoie de o schimbare!


Pentru alte experiențe de relaxare pentru el sau pentru tine, selectează categoria Relax/Spa,  • Schimbare tunsoare / Schimbare tunsoare și culoare

  • Asistență aplicație See You Change

  • Locație: București, FASON Creative Beauty Salon

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)