SENSATION - SOURCE OF LIGHT - FAN CLUB  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


Presale: din 12 decembrie - un numar limitat de de bilete in Ring vor fi disponibile la un pret special, de 190 lei, cu 30% discount, doar pentru membrii Clubului Sensation.

Sensation revine in Romania cu Source of Light!


 


Romania, pregateste-te… Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine! De data aceasta, cu ultima si cea mai recenta productie, Source of Light. Pe 6 aprilie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central, Bucuresti un spectacol vizual in premiera in Romania, avand ca element central o sfera radiant, cu acrobati si dansatori de top international, cu impresionante efecte pirotehnice si lasere. ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara, recomandata de ProFM! Dupa o prima editie sold-out in 2012, Sensation readuce la Romexpo cel mai mare club din lume.


 


Showul


Source of Light este despre unitate. Despre a celebra spiritul de comuniune, intr-o lume unde granitele se estompeaza, un adevarat univers vibrand in jurul unei sfere radiante. Experimentați sentimentul "all is one " impreuna cu mii de pasionați de muzica, toti uniti sub imperiul alb, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii și acrobatii aeriene.


 


Presale: din 12 decembrie - un numar limitat de de bilete in Ring vor fi disponibile la un pret special, de 190 lei, cu 30% discount, doar pentru membrii Clubului Sensation. 


Sensation


Sensation a avut loc pentru prima data in Olanda in anul 2000, loc in care evenimentul se desfasoara anual si astazi. Dress-code-ul alb s-a nascut ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania licentiatoare a Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de mașina in 2001. Ca tribut pentru Miles, tuturor participantilor la showul din 2001 li s-a cerut neoficial sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la initiativa. Punct ce a marcat nașterea binecunoscutului dress-code asa cum il stim si azi. 5 continente cucerite mai tarziu, cu spectacole in peste 20 de tari și 1 800 000 de vizitatori, Sensation unește cu succes lumea in alb.


 * DACA NU SUNTETI INREGISTRAT LA CLUBUL SENSATION SI CUMPARATI BILETE FOLOSIND ILEGAL DREPTUL LA REDUCERE ORGANIZATORII ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA BILETELE DUMNEAVOASTRA.