yoga960 - Bilete

Sesiune privata de yoga pt 2-4 persoane  - Bilete

Detalii eveniment

Descopera si experimenteaza tehnicile dezvoltarii armonioase și sănătoase prin yoga și mindfulness, intr-o sesiune privata alaturi de partenerul sau prietenii tai. În această perioadă pentru mulți dintre noi, întreruperea firului normal al vieții și obligativitatea autoizolării, poate aduce la stări emoționale puternice, manifestându-se prin senzații de neliniște, anxietate sau chiar panică. 

Clasa de Yoga și Mindfulness ajută în gestionarea neliniștii și temerilor induse de autoizolare, previne starea de anxietate oferind un echilibru între fizic și psihic. Este nevoie acum să mergem mai mult în interiorul nostru, decât în exterior și să ne dăm voie să simțim, să conștientizam și să ne eliberăm de acele emoții negative care ne oprește din a “merge mai departe”, de a ne adapta situației din acest moment.

Sesiunile de yoga sunt structurate pentru a învăța și înțelege cât mai bine: beneficiile asanelor, efectele exercițiilor de respirație, informațiile despre chakre, informațiile despre mudrele, practica mindfulness-meditația. 

Alături de tine va sta, partenerul nostru, Michelle Dumitru psiholog, consilier dezvoltare personală pentru adulți și copii, instructor de yoga Certificat International de către Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India, instructor de yogaterapie pentru copii, adolescenți, copii cu diferite dizabilități și familie. Este fondatoarea conceputului MikaZen "SIMT.CRESC.ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ARMONIOS împreună cu tine"

Yoga este una din cele 6 scoli traditionale ale hinduismului, bazata pe meditatie ca o cale spre auto-cunoastere si eliberare, practicata de mai bine de 5.000 de ani. Yoga este cea mai diversificata practica spirituala. Atunci cand oboseala si stresul isi pun amprenta asupra corpului tau, incet incet celulele tale incep sa imbatraneasca si simti ca desi esti destul de tanar, nu totul functioneaza cum trebuie. Yoga te ajuta sa te simti mai energizat, mai calm, mai impacat cu ceea ce te inconjoara si astfel poti face fata provocarilor mult mai lejer.

Oferă-ți momentul tău de relaxare mult așteptat! 

Detalii experiență:

  • Locație: Bucuresti.
  • Durata: 60 minute
  • Experiența valabilă pentru 2-4 persoane, sesiune privata pentru grupul vostru
  • Sfaturi de la un instructor de yoga certificat internațional
  • Pot participa și copii cu vârsta 8+
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  •    

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
  • Îți recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experiență pentru cei dragi